BMW X7.

Et statement i luksusklassen: BMW X7 er en elegant fusion af form og personlighed. På trods af sin imponerende fremtoning virker bilen takket være det puristiske design og det atletiske formsprog let og fleksibel. Samtidig er den rummelige kabine et banebrydende mønstereksempel på, hvordan man kan fusionere eksklusivitet, funktionalitet og frihed og opnå en fantastisk komfort – helt ned på tredje sæderække. Harmoni er dens væsen. Elegance dens karakter.

ET UNIKT STATEMENT.

Allerede fra første blik står det klart, at BMW X7 udstråler karakter og suverænitet. Kombinationen af generøse flader og smukt svungne linjer giver bilen en enestående raffineret elegance. Denne luksus-SAV har imponerende god plads i kabinen, som takket være de eksklusive pynteelementer, de innovative velværefunktioner og den fantastiske komfort oser af god stemning.

Nye dimensioner af tiltrækningskraft. Det udvendige design af BMW X7 er den perfekte fusion af markant formsprog, karakterfuldt udtryk og tidløs elegance. Unikke detaljer som den karakteristiske nyre og det innovative BMW laserlys giver fronten et enestående visuelt udtryk. Umiskendelig. Uforglemmelig.

De blåt lysende forlygter i X-design BMW laserlys på BMW X7 adskiller sig fra de daptive LED-forlygter. Fjernlyset i BMW laserlyset oplyser op til 600 m frem og er dermed endnu et eksempel på en perfekt symbiose mellem ydelse og design. Et innovativt statement på højeste teknologiske plan.

"Den nye BMW X7 udvider ikke kun X-familien med en ny topmodel, men definerer også en ny progressiv fortolkning af luksus for brandet BMW."

Jozef Kabaň, designchef i BMW Group.

INSPIRERET AF DERES ØNSKER.

Banebrydende teknik og innovation for en ekstraordinær køreoplevelser. Konnektiviteten og de mange Digital Services er endnu et højdepunkt i BMW X7. Fra nem og ukompliceret åbning af bilen med den smarte Digital Key via Deres smartphone over det moderne og intuitive betjeningskoncept i cockpittet samt Driving og Parking Assistant til parkeringspladsassistenten med bakkamera: Med de mange forskellige funktioner og assistenter samt de innovative funktioner i BMW Personal CoPilot kan hver eneste køretur tilpasses til dine indviduelle ønsker og give Dem maksimal komfort.

Den enestående komfort i BMW X7 begynder, allerede før De stiger ind: For med en Digital Key har De ikke længere brug for en nøgle. Innovative teknologier, som køreassistentsystemerne i BMW Personal CoPilot og andre avancerede ConnectedDrive-tjenester gør hver eneste køretur så behagelig som mulig. Mens det banebrydende infotainmentsystem, som bl.a. kan betjenes ved hjælp af gestik, altid er fuldstændigt opdateret takket være regelmæssige automatiske opdateringer.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj