BMW PADEL SERIES

By Jan Nygaard AS

BMW Padel Series by Jan Nygaard AS er den helt nye padel-tour, der strækker sig over 8 padelturneringer i løbet af 2024. Alle turneringer spilles i Racket Clubs centre i Københavnsområdet, herunder RC Taastrup, RC Roskilde, RC Kløver og RC Tårnby.

De første 8 turneringer fungerer som indledende turneringer og disse er åbne for alle, som har en profil på RankedIn og en DPF Spillerlicens. De indledende turneringer hører altså ind under Dansk Padel Forbund.

REGISTRER DIG HER

Er padel din passion? Uanset om du drømmer om at deltage i BMW Padel Series, vinde fantastiske padelpræmier eller bare ønsker at følge med i den spændende verden af padelsport, så tilmeld dig vores modtagerliste herunder og bliv en del af vores dynamiske fællesskab. Vi garanterer, at du altid er opdateret og klar til at nyde hvert eneste slag på banen!

PROGRAM

16. - 17. marts

Roskilde

13. - 14. april

Tårnby

26. maj

Taastrup

22. - 23. juni

Kløver

10. - 11. august

Tårnby

13. - 14. september

Kløver

12. - 13. oktober

Roskilde

2. - 3. november

Tårnby

28. december

Finale - Taastrup

RANGLISTE

- Rangliste kommer snarrest -

PRAKTISK
INFORMATION

Point

I de indledende turneringer optjener deltagerne i herrerækkerne og damerækkerne point til DPF-ranglisten, men optjener også point til “BMW Ranking” med faktor 1:1. Hvis man vinder en DPF200 turnering, optjener man altså også 200 point til “BMW Series by Jan Nygaard AS”.
Man optjener point uagtet om man deltager i en høj eller lav række i touren: DPF25, DPF50, DPF100 og DPF200. Man vil ikke optjene point til "BMW Series by Jan Nygaard AS" ved at deltage i mix rækker. Man skal altså deltage i en herre- eller dame række.

De par med flest point på "BMW Ranking” i slutningen af året kvalificerer sig til finalestævnet, som afholdes i RC Taastrup lørdag d. 28. december 2024.
Finalestævnet er ikke associeret med DPF (Dansk Padel Forbund), og man optjener dermed ikke point til DPF Rangliste ved deltagelse i finalestævnet.
BMW Ranking kan man følge på denne side, som opdateres efter hver af de indledende padelturneringer.

Deltagergebyret indeholder min. 2 kampe og bolde. Der er mulighed for at købe frokost i centrene. Der er præmier til de bedste i hver række.

Finalestævnet, 28. december 2024

Til finalestævnet udbydes tre herrerækker med plads til 8 par i hver række, og der udbydes en enkelt damerække med plads til 16 par. De 8 bedste herrepar på “BMW Ranking” placeres i A-rækken, de 8 næstbedste par placeres i B-rækken og de 8 efterfølgende par placeres i C-rækken. De 16 bedste damepar på "BMW Ranking” vil kvalificere sig i en samlet række til finalestævnet.

Det er tilladt at spille med forskellige makkere i løbet af touren, og det er derfor frit for, hvem man ønsker at deltage i finalestævnet med. Det vil være makkerparrets samlede antal point der afgør, om man kvalificerer sig til finalestævnet.

Nærmere regler og vilkår vil fremgå af turneringsbeskrivelsen i RankedIn.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj