BMW M3 COMPETITION TOURING

Den nye BMW M3 Competition Tourings køredynamik- og designudstyr.

Den første BMW M3 Competition Touring med M xDrive kombinerer BMW M3s fantastiske ydeevne med en Tourings fleksibilitet og funktionalitet:

  • Kraftig 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 375 kW (510 hk) og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,6 s
  • Maksimal trækkraft, smidighed og præcision takket være intelligent firehjulstræk M xDrive og M specifik undervogn
  • Sportsligt M DNA i ekstrovert design med bred fremtoning og en undervogn med stor sporvidde

DE SPORTSLIGE FAKTA

Maksimal køredynamik og eksklusivitet.

  • 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor
  • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0-100 km/t på 3,6 s
  • M xDrive med aktivt M differentiale

KØREDYNAMIK

6-cylindret M TwinPower Turbo benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fantastisk ydelse.

M specifik undervogn.

Undervognen med stor sporvidde og brede hjulkasser er optimeret specifikt til M. Den giver mulighed for en maksimal sportslig håndtering og øger den nye BMW M3 Competition Tourings performance og respons markant.

M xDrive.

BMW M xDrive aktivt M differentiale garanterer maksimal trækkraft og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi kombinerer et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suveræne egenskaber. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.

UDVENDIGT UDSTYR

M specifikt hækdesign.

Hækken på den ny BMW M3 Competition Touring er præget af den særlige hækkofanger med diffusor og de dobbelte udstødningsslutrør i begge sider.

M carbon-keramik-bremser.

Når M kulfiber/keramikbremser anvendes er bremsekraften mere direkte. Bremserne er korrosionsfrie, tåler varme bedre og har mindre slitage. Bremsekaliber lakeret i matguld og synligt M logo viser tydeligt den unikke teknik. På grund af materialet vil bremserne ved hård opbremsning eller ved fugtigt underlag afgive...

Læs mere

mere lyd en normalt. Lyden har ingen indvirkning på bremseeffekten eller bremsernes pålidelighed og holdbarhed. Du kan forebygge lyden ved gentagne gange at bremse hårdt/kort eller efter længere belastning af bremserne at bremse let. Bremsesystemets effekt modsvares den i et konventionelt bremsesystem for eksempel som følge af fugt og vejsalt.

M Carbon eksteriørpakke.

M Carbon eksteriørpakken understreger bilens sportslige ambitioner. De aerodynamiske komponenter i frontkofangeren og sidespejlshusene er udført i kulfiberforstærket plast (CFC). Pakken afrundes af en markant diffusorindsats bagpå i kulfiber.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj