BMW M3 COMPETITION SEDAN.

BMW M3 Competition Sedan viser, hvor meget motorsport der gemmer sig i en BMW 3-serie Sedan. Topmodellen inden for BMW M3 Sedan er udstyret med en kraftig 6-cylindret High-Performance BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på 510 hk og en lang række drivlinje- og undervognsteknologier inspireret af motorsportens verden.

PRODUKTHØJDEPUNKTER.

I samspil med firehjulstrækket M xDrive* med aktivt M differentiale, der fås som ekstraudstyr, kan føreren af denne unikke sportssedan til enhver tid forvente M typisk køredynamik på højeste niveau.

Rent visuelt understreges bilens atletiske karakter af kraftfulde proportioner og det markante 3-box-design. Udtryksfulde M designelementer som kulfibertaget med finner eller den gennemgående sorte kam sætter et markant motorsportspræg udvendigt.

Kabinen i BMW M3 Competition Sedan er både sportslig og elegant og konsekvent orienteret mod føreren med en lang række M features.

*Det forventes, at M xDrive kan leveres fra sommeren 2021.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj