BMW i8 COUPÉ.

Fremtiden tager form - som BMW i8 Coupé. Den er fuld af energi og sender Dem på vej mod fremtiden på den mest fascinerende måde. Her vil De opleve glæden ved at køre, lige så langt vejen rækker. Forventningernes glæde vækkes ved selv det mindste glimt af det ikoniske design. Speedometernålen skyder opad lige så hurtigt som dDeres adrenalinniveau, når plug-i-hybridmotorens 374 hk og 570 Nm får frie tøjler og sende BMW i8 Coupé fra 0 til 100 km/t på kun 4,4 sekunder. Det er den hurtigste vej mod fremtiden.

NYESTE GENERATION AF EN VISION.

BMW i8 Coupé er fremtidsorienteret ned til mindste detalje. Den progressive linjeføring taler et formsprog, som prædiker dynamik til fingerspidserne. En meget iøjnefaldende detalje er de imponerende mågevingedøre i kulfiberopbygning, som takket være letvægtskonstruktionen er ekstremt komfortable.

Det sporty forendedesign vidner om bilens individuelle karakter og bærer BMW dobbeltnyren med stolthed, omgivet af Full LED-forlygterne og Air Curtains-elementerne i helt nyt design. Det karakteristiske, V-formede Black Belt starter yderst på motorhjelmen og strækker sig derefter i hele bilens længde, hvilket samtidig understeger den lave profil.

Det imponerende Streamflow-design optimerer luftstrømmen og skaber en helt unik aerodynamik. BMW i8 Coupé er med andre ord en perfekt symbiose af form og funktion, som kun kender én vej: Fremad.

 

"BMW i8 Coupé er allerede verdens bedst sælgende hybridsportsvogn."

Klaus Fröhlich, Direktionsmedlem i BMW AG.

DYNAMIK I NY FORTOLKNING.

BMW i8 Coupé begejstrer selv vindmodstanden. Ikke kun med sit sporty udseende, men også i kraft af det strømlinede karrosseri, den ekstreme letvægtskonstruktion og det intelligente baglygtedesign i flere lag, som vinden kan strømme igennem.

Det er let at lægge sig i spidsen med BMW i8 Coupé. En af årsagerne er det exceptionelle letvægtskoncept kaldet LifeDrive Architecture. Det består af modulerne Drive, en aluminiumundervogn, og Life, en ultra let kabinekonstruktionen af et ekstremt robust kulfibermateriale. Begge moduler er vægtoptimerede ned til mindste gram for at kunne overføre den gennemtænkte bæredygtighed til vejen med maksimal sporty effektivitet.

Uanset hvor turen går hen – BMW i8 Coupé er klar til enhver udfordring takket være talrige assistentsystemer. Eksempelvis ved kørsel i vådt føre: Her sørger en særlig bremsefunktion for med jævne mellemrum at køre bremserne tørre og derved minimere fugt på skiver og klodser – helt umærkeligt naturligvis. Hvis vejret viser sig fra sin værste side, gør Dynamic Traction Control (DTC) det lettere at sætte i gang ved at reducere mængden af hjulspin og således sikre det bedst mulige vejgreb. Under kørslen sørger firehjulstrækket BMW xDrive for, at bilen altid har perfekt fat i underlaget uanset situation. Systemet er aktivt i hybrid-programmet og fordeler trækkraften fra begge motorenheder på bilens fire hjul hel variabelt og med afsæt i de aktuelle forhold.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj