THE 8.

Når dynamik møder luksus opstår magi: BMW 8-serie Gran Coupé er en yppig sportsvogn med fire døre og stor rumfornemmelse. Dens design er æstetik i sin mest forførende form. Det taler et helt nyt designsprog for luksussportsvogne og udtrykker ubegrænset kraft og bemærkelsesværdig smidighed. BMW 8-serien Gran Coupé lever op til dette kompromisløse sportslige løfte på hver eneste meter asfalt. Så snart den temperamentsfulde motor driver omdrejningerne i højden, stiger også passagerernes puls. På alle fire pladser – i et uimodståeligt eksklusivt og samtidigt imponerende sportsligt miljø.

 

LUKSUS MED SPORTSLIG KARAKTER.

Interiørdesignet i BMW 8-serie Gran Coupé udstråler i selv mindst detalje individuel luksus og er desuden et klart udtryk for ambitiøs sportslighed. Den højkvalitative læderudstyring er højeksklusiv, og alle materialer er af udsøgt kvalitet og kompletteres af perfekt overfladefinish. I kombination med den ypperlige håndværkskunst fremstår det lige så moderne som førsteklasses interiør i BMW 8-serie Gran Coupé med allerstørste komfort og suveræn rummelighed.
 
Nyd fremskridt med hver eneste meter: BMW 8-serie Gran Coupé sætter ikke kun nye standarder på vejen, men også når det gælder innovative teknologier. Fra det personligt tilpasselige betjeningskoncept i nyeste generation over den komfortable sprogstyring takket være BMW Intelligent Personal Assistant til den delvist automatiserede kørsel: De innovative digitale tjenester og assistentsystemer i denne luksuriøse sportsvogn gør enhver kørsel endnu mere personlig og afslappet og løfter dermed køreglæden til nye højder.
 
BMW 8-serie Gran Coupé er det ultimative, når det gælder fascination af biler i deres mest eksklusive og sportslige udformning. Her mødes uovertruffen dynamik med moderne luksus.
 

Domagoj Dukec, designchef hos BMW

BMW INDIVIDUAL – UDTRYK FOR INDIVIDUEL KLASSE.

Giv BMW 8-serie Gran Coupé dig helt personlige karakter. Med de eksklusive udstyrsmuligheder fra BMW Individual: En lang række unikke lakeringer med spektakulære changerings- eller glittereffekter – f.eks. Tansanit Blue Metallic – giver luksussportsvognen en enestående fremtoning. Fineste læderudstyring af højeste kvalitet, hvor sæderne er komplet håndsyede, beriger desuden den flotte kabine med utallige farvevarianter og fine kontrastsyninger – for eksempel BMW Individual fuld læderpakke "Merino" naturlig overfladestruktur Ivory White med Tartufo-kontrast. Det sportslige og luksuriøse miljø afrundes af de eksklusive BMW Individual-interiørlister i sort pianolak og en Individual loftsbeklædning i Alcantara.

BMW 8-serien Gran Coupé imponerer med sportslige letmetalfælge samt særlige lakeringer, der understreger det specielle design optimalt gennem særlige glans- og glittereffekter. I kabinen taler den eksklusive anvendelse af luksuriøse materialer sit entydige sprog. Det sportslige og elegante kabinemiljø imponerer med den fineste læderudstyring med førsteklasses greb og højkvalitative interiørlister med perfekt overfladefinish. Eksklusive dekorationselementer beriger kabinen yderligere og indgår stemningsfuldt i det stilfulde overordnede indtryk.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

HillerødNy lokation
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj