THE 1.

Den nye BMW 1-serie kombinerer spændende køredynamik i et atletisk design med innovativ teknologi. Interiøret er enkelt og moderne. Karakteristiske designdetaljer og digitale funktioner skaber visuelle og funktionelle højdepunkter. Den sportslige nyre og den nyudformede hæk giver eksteriøret et umiskendeligt udtryk.

NÅR DEN KOMPAKTE KLASSE ER MED HELT FREMME.

Den nye BMW 1-serie er innovativ, individuel og intelligent. Moderne teknologier i kabinen gør køreturen til en endnu større oplevelse. For eksempel kombinationen af et stort BMW Curved Display og BMW Head-Up Display. I forbindelse med det nyeste operativsystem BMW Operating System 9 bliver det endnu mere bekvemt at styre musik og navigation.

Også det udvendige udstyr imponerer med sin nyfortolkede BMW nyre og den markante hæk, som tilfører den nye BMW 1-serie et spændende og unikt udtryk. Intelligente førerassistancesystemer øger komforten, mens effektstærke 170 hk garanterer sportslige køreoplevelser ude på vejene.

ET MARKANT UDTRYK, DER GØR INDTRYK.

De moderne baglygter og detaljerne i siden giver hækken en ekstra dynamisk finish og understreger den nye BMW 1-series brede fremtoning på vejen.

Klassisk. Sportslig. Karakteristisk.

Foran understreger dobbeltnyren den nye BMW 1-series sportslige orientering. Designet med lodrette og diagonale nyreribber har en særlig dynamisk effekt.

Mere lys.

Kraftige lysdioder inkl. adaptivt kurvelys oplyser vejene optimalt. Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger din BMW for, at modkørende trafik ikke rammes af lyskeglen.

Sort hjulmidte. Blanke eger.

18" M letmetalhjul med Y-eger 975 M Bicolor i Midnight Grey. Kombinationen af en lys fælgkant og en mørk midte giver en større visuel dybde.

ÉT TAG. MANGE FARVEKOMBINATIONER.

For et mere individuelt og endnu mere sportsligt udtryk. Som tydelig kontrast eller diskret detalje. Det sorte tag har forskellig effekt alt efter lakfarven på din BMW.

PLADS TIL INNOVATION.

Kabinen fremstår minimalistisk og stilren. Det sætter teknologien i cockpittet i centrum, så du altid har det fulde overblik. Mens kombinationen af BMW Curved Display og BMW Head-Up Display forbedrer køreoplevelsen med innovative digitale tjenester.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj