THE NEW BMW X3

THE NEW BMW X3

Bygget til at opdage verden.

BMW X3 kombinerer komfort med masser af fleksibilitet og den unikke X-klassiske køredynamik. Innovative teknologier vedrørende bilens opkoblingsmuligheder og førerassistance i BMW X3 giver endnu mere funktionalitet og køreglæde og tager underholdningsdelen til et nyt niveau. Designet sætter nye standarder med fx BMW nyren Iconic Glow i et nyt design. Den imponerende bagagerumsvolumen har plads til alt det, du gerne vil have med på turen. 

Imponerende fra alle synsvinkler.

BMW X3’s udvendige design signalerer størrelse og stolthed. Store flader og præcise konturer danner bilens monolitiske SUV-proportioner – lige fra det store frontparti til de lange sider med stor akselafstand og den brede hæk. I denne forbindelse udgør det nye design af BMW nyren med konturbelysning og den nye dobbelte lyssignatur i bilens forlygter visuelle highlights

Også helt sin egen i mørke.

Særligt når det er mørkt, forvandler BMW Iconic Glow sig til noget af et blikfang. Hvidt lys fremhæver konturerne både ved stilstand og under kørslen.
Sort højglans, typisk M.

19" M letmetalhjul med Y-eger 1035 Bicolor i sportsligt design. Eksklusive med et mørkt centrum og lyse, blanke flader.
Elegant og flydende.

Med panorama-glastaget virker kabinen endnu større. Der trænger mere lys ind, og der er en mere åben atmosfære opad ved alle siddepladser.

Den rette stemning på enhver køretur.

Med kvalitetsmaterialer og bilens design får det indvendige udstyr i BMW X3 en moderne og komfortbetonet udstråling. Cockpittet er i den tekniske superliga og er brugervenligt takket være bilens 14,9" BMW Curved Display, den dynamiske lyskomposition samt BMW Smartbar og Lightbars. BMW X3 kombinerer med sit bæredygtige stofinteriør af genanvendt polyester materialets varme og komfort til at skabe en helt ny æstetik.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj