Den nye BMW 5-serie Touring

Enestående køredynamik, sporty design, maksimal komfort - den nye BMW 5-serie Touring er mester i sin klasse.

Den nye BMW 5-serie Touring er udstyret med avanceret teknologi, maksimal funktionalitet og masser af sportslige flair. En alsidig all-rounder, der giver plads til alle former for aktiviteter. Og en garanti for køreglæde, der rejser fritid og forretning til et nyt niveau.​

"Sporty køreegenskaber, exceptionel komfort og et koncept med mest mulig funktionalitet og nyttige assistentfunktioner gør BMW 5-serie Touring til et allroundtalent."

ADRIAN VAN HOOYDONK, SENIOR VICE PRESIDENT BMW GROUP DESIGN.

Den nye BMW 5-serie Touring har premiere i Danmark til sommer.

En pålidelig partner i erhvervslivet.

Succes i enhver situation kræver en ting frem for alt: Første klasses udstyr. De utallige digitale tjenester og førerassistentsystemer som findes i den nye BMW 5-serie Touring, garanterer problemfri tilslutning med omverdenen, mens den intuitive betjening sikrer komfort og sikkerhed med maksimal effektivitet.​

Fremtidens køreglæde - Nu.​

​I sin perfekte stand og med sin tekniske ekspertise, fejrer den nye BMW 5-serie Touring fremtiden for køreglæde – nu.

BMW Assistent systemer.

Nye innovative førerstøttesystemer tilbyder køreren endnu større komfort og sikkerhed i trafikken samtidig med at det sænker stressniveauet. Med Driving Assistent og Driving Assistant Plus systemener (ekstraudstyr), få De mange nye convenience-systemer, der muliggør semi-autonome kørsel.

Et par eksempler er; Lane Change Assistant, Steering and Lane Control inkl. Traffik Jam Assistent og Active Cruise Control.

Ny brugergrænseflade.

Den nye BMW 5-serie Sedan kommer med en nyt koncept for brugergrænsefladen. Et koncept med fokus på brugervenlighed og bekvemmelighed. Det nye design giver en ideel platform til at udtømme de fordele, ved alle de forskellige måder, hvorpå køretøjets funktioner kan tilgås.

For første gang i en BMW 5-serie, får De mulighed for at bruge BMW Gesture kontrol og Touch Display til betjening af fx navigationssystemet. Derudover fås en ny og optimeret BMW Display Key og en optimeret Voice Assistant.

Den nye brugerflade kan ideelt suppleres med et nyt BMW Head-Up Display.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​