Er De i tvivl om hvad Deres bil skal have lavet?

Nederst på denne side finder De en forklaring af de forskellige ikoner som kan være i instrumentbordet.

BMW SERVICE

Deres bil kender sig selv, og ved hvornår det er tid til vedligeholdelse. Det betyder at faste serviceintervaller er en saga blot. Det intelligente vedligeholdelses-system CBS analyserer bilens faktiske service behov: bilen vurderer individuelt tilstanden af sliddele og væsker (såsom motorolie og bremseklodser) og overvåger serviceperioder efter tid eller kilometertal.

I cockpittet får De automatisk oplysninger om hvilken form for service som kræves fire uger i forvejen. De kan også tjekke servicestatus ved brug af Deres iDrive. Det gør det således muligt at planlægge serviceaftaler i god tid.

Nedenfor kan De se hvad de forskellige ikoner betyder samt booke tid til serviceeftersyn

Hvad betyder ikonerne:

Olieservice

​BMW fortjener innovative premium olier. Af den grund anvender vi den nye BMW TwinPower motorolie ved Deres olieservice. Olien er gearet til motoren og sikrer konsekvent høj ydeevne samt en forlænget levetid.

Ikonet vises normalt ved hver ca. 30.000 kørte km.

Bremser, For / Bag

​Hvis ovenstående CBS meddelelse vises i Deres display, skal bremsesystemet kontrolleres af en af vores BMW service specialister og om nødvendigt skal bremseklodser og / eller bremseskiver udskiftet.

Bremsevæske

​Regelmæssig udskiftning af bremsevæske sikrer perfekt funktion af bremsesystemet. Et kort besøg kræves cirka hver andet år for udskiftning.

BMW Filter

Ovenstående CBS meddelelser fortæller Dem at det er tid til at få erstattet BMW microfilter, BMW luftfilter eller BMW brændstoffiler (vist fra venstre mod højre).​

Biltjek

Alle relevante sliddele og væsker skal kontrolleres regelmæssigt. BMW service specialister udfører både visuelle inspektion og funktionelle tests.​

Ikonet vises normalt ved hver ca. 60.000 kørte km.

​​BMW Tændrør

Denne CBS meddelelse angiver at BMW tændrør skal udskiftes.​

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​