BMW VALUE SERVICE

Attraktiv service til Deres lidt ældre BMW

Når det kommer til Deres BMW, er høj kvalitet til en rimelig pris afgørende

BMW Value Service er et skræddersyet serviceprogram med yderst konkurrencedygtige priser for udvalgte BMW 1- serie, 3-serie, 5-serie, X3 og X5 modeller, hvor alt er inkluderet i prisen.

Alt arbejde udføres af vores højtuddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, De får hos Jan Nygaard AS.

Som en ekstra fordel, er De også dækket af BMW Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe De får udført service på et af vores autoriserede BMW serviceværksteder

BMW Vejhjælp

Efter 5 år vil De fortsat være sikret dækning af BMW Vejhjælp i Danmark, hvis De får udført service på et autoriseret BMW serviceværksted i Danmark. 

Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret BMW værksted i Danmark.

Højeste BMW kvalitet til en fair pris

​BMW Value Service gør at Deres BMW forbliver i god form og bevarer sin værdi. Desuden vil De nyde godt af fremragende servicekvalitet, ekspertise og erfaring fra vores servicemedarbejdere, og sidst men ikke mindst, brugen af originale BMW reservedele til særligt attraktive priser.

BMW Value Service modeller

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​