BMW CORPORATE SALES

​​ØKONOMI SOM DRIVKRAFT

​Det kommer sikkert ikke som den store overraskelse, at BMW, med dens eksklusive elegance og dynamiske køreegenskaber, giver stor glæde på landevejen. Men måske kommer det bag på Dem, at en BMW i lige så høj grad er en gevinst på bundlinjen. Fordi BMW, takket være god brændstoføkonomi, høj driftssikkerhed, lave afskrivninger og attraktiv gensalgsværdi, byder på en fremragende Total Cost of Ownership (TCO). Derfor vil BMW ofte være billigere end en firmabil, der ved første øjekast koster mindre.

Hos Jan Nygaard AS tilbyder vi et omfattende serviceprogram. Vi tilbyder blandt andet:

  • Lufthavns Service
  • Hente og Bringe Service
  • Mulighed for lånebiler
  • ​Lounge & Café

​​

REN KØREGLÆDE

Vores modelprogram tilbyder et bredt udvalg af biler med innovative teknologier som medvirker positivt til din virksomhedens sociale ansvar.

I BMW modellerne hedder det Efficient Dynamics og i MINI modellerne kaldes det Minimalisme, men princippet er det samme i begge tilfælde: mindre brændstofforbrug, mere effektivitet, mere køreglæde.

Ud over dette, kan vi tilbyde BMW i. En ny generation af elektriske modeller, som kombinerer enestående effektivitet med den ultimative køreoplevelse.

KONTAKT OS

Vi kan hjælpe Dem med at sammensætte den bilflåde, der opfylder Deres virksomheds specifikke behov. Vi tilbyder fyldestgørende information om de nyeste tilbud og individuelle finansieringspakker til erhvervskunder i hele landet.


Kontakt Corporate Sales Manager Claus Kirkegaard for personlig rådgivning.​

Tlf.: 32 86 01 36
Mail: claus.kirkegaard@jan-nygaard.dk

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​