THE X6.

Kompromisløs og ikke som de andre – BMW X6 er provokerende suveræn. Det afslører først og fremmest bilens ekstremt atletiske udtryk og det nye, markante designsprog, der er præget af høj eksklusivitet og visionære teknologier som den imponerende BMW ‚Iconic Glow‘ nyre. Det sender først og fremmest et signal om absolut dominans – og det fører den nye BMW X6 selvfølgelig bevis for på enhver strækning med en kraftfuld motor, en præcis undervogn og udstyr som f.eks. xOffroad-pakken. Oplev en helt nye måde at overgå forventninger på med BMW X6.

BRED. STÆRK. DYNAMISK.

Designet på BMW X6.

Tiltrækker blikke: Den nye BMW X6 behøver ikke være i bevægelse for at skille sig ud fra mængden. Det gør den, selv når den holder stille, takket være de kraftfulde proportioner og det ekspressive design i kombination med BMW Individual Shadow Line i højglans. Især når solen er gået ned, kommer provokatørens sande karakter til udtryk: Her sætter den eksklusive BMW nyre ‘Iconic Glow’ nemlig en tyk streg under, hvor udadvendt denne bil er. Og når først de imponerende 22“ M letmetalfælge er i bevægelse, kan man godt glemme alt om hvilepuls. Hvorimod interiøret takket være eksklusive materialer og en førerorienteret indretning tilføjer lige dele spænding og afslapning.

 

 

"Den nye BMW X6 polariserer og provokerer. Som den første af sin type står X6 mere end nogensinde for en selvstændig og selvbevidst karakter"

Domagoj Dukec, designchef hos BMW

ET INTELLIGENT VILDDYR.

De innovative teknologier i BMW X6.

Muskler og mastermind: Teknikken i den nye BMW X6 lever fuldt ud op til dens atletiske performance. Det ser man allerede på det innovative BMW laserlys i X-design, der tilfører den kraftige front et skarpt blik. Når du har åbnet døren – let og bekvemt med Digital Key på en smartphone eller med et Key Card – modtages du af de nyeste highlights inden for kommunikation og entertainment. Så snart du har placeret en varm eller en kold drik i den tempererede kopholder, der sørger for at holde den varm eller kold med et tryk på en knap, kan du nyde den unikke lyd fra Bowers & Wilkins Diamond Surround System og samtidig planlægge dine destinationer med det innovative betjeningskoncept via BMW Operating System 7.0. På selve turen sørger den nyeste generation af BMW assistentsystemerne for, at du ikke bare kommer yderst komfortabelt, men også sikkert frem til din destination. Teknologi møder handlekraft.

 

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj