BMW 2-SERIE COUPÉ

Kraftfulde proportioner møder sportslig dynamik

Oplev den nye BMW 2-serie Coupé. Takket være sporvidden, som er 31 mm bredere i forhold til forgængermodellen, og baghjulstrækarkitekturen, der er enestående i dens klasse, tilbyder BMW 2-serie Coupé markant optimerede styreegenskaber og yderst smidige køreegenskaber. Udvalget af kraftfulde motorer sikrer i den forbindelse køreoplevelser, der både er effektive og dynamiske.

BMW 2-serie COUPÉ MED KLASSISK BAGHJULSTRÆKARKITEKTUR.

Baghjulstrækarkitekturen på den nye BMW 2-serie Coupé sikrer en sportslig kørefornemmelse. Sportsstyretøjet med servotronic, der fås som ekstraudstyr, sikrer direkte og smidige køreegenskaber ved mindre ratbevægelser.


DRIVLINJE, TEKNOLOGIER OG KONNEKTIVITET I BMW 2-SERIE COUPÉ.

De højeffektive motorer i BMW 2-serie Coupé.

BMW 2-serie Coupé er enten udstyret med en effektiv 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzin eller dieselmotor samt i BMW M240i xDrive med en 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk.

Steptronic Sport gearkasse for hurtige gearskift

8-trins Steptronic Sport-gearkassen (ekstraudstyr) giver mulighed for et yderst sportslig gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT PLUS modus med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.

Adaptiv M undervogn med optimal dæmpning.

Den adaptive M undervogn, der fås som ekstraudstyr, kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil - fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed.

M sportsdifferentiale for et perfekt vejgreb.

M sportsdifferentialet (ekstraudstyr) optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.

Visningskoncept i BMW 2-serie Coupé

Med BMW Live Cockpit Professional (ekstraudstyr) i BMW 2-serie Coupé har du takket være den multifunktionelle visningsenhed, der består af en 12,3” instrumentkombination og et 10,25” kontroldisplay optimalt udsyn til alle kørselsrelevante informationer og kan betjene de digitale tjenester i bilen nemt og intuitivt.

BMW Intelligent Personal Assistent.  

BMW Intelligent Personal Assistant i den nye BMW 2-serie Coupé begejstrer med sin naturlige og personlige interaktion. Den opfylder dine ønsker fra første køretur – og systemet lærer automatisk dine vaner og behov at kende, så det kan betjene dig bedst muligt. Skift eksempelvis til SPORT modus med en talekommando, eller få emner, der knytter sig til bilen, forklaret.EKSTERIØRHØJDEPUNKTERNE VED BMW 2-SERIE COUPÉ.


Single-Frame-dobbeltnyre.

Single-Frame-dobbeltnyren fremhæver det karakterfulde design af den nye BMW 2-serie Coupé. I stedet for klassiske nyreribber er bilen udstyret med udtryksfuldt udformede nyrespjæld. Disse åbner og lukker alt efter luftbehovet og visualiserer dermed samtidig den bagvedliggende motors ydelse.

Hækdesignet.

De markante baglygter, der er placeret meget yderligt, fremhæver den nye BMW 2-serie Coupés brede sporvidde. Linjer, der forløber horisontalt, skaber i den forbindelse et spil bestående af lys- og skyggeflader, som virkelig iscenesætter bagpartiet på en markant måde.

Bi-LED-forlygter.

De nydesignede forlygter på BMW 2-serie Coupé er ikke udformet med det normale udtryk med dobbelte, runde forlygter, men i stedet som separate forlygter – en traditionsrig henvisning til BMW Coupé-ikoner såsom BMW 2002. Takket være Bi-LED-teknologi er nær- og fjernlys samlet i én lygte.


KABINEHØJDEPUNKTER VED BMW 2-SERIE COUPÉ.

I cockpittet i BMW 2-serie Coupé er alle visninger og betjeningselementer konsekvent orienteret mod føreren. M læderrattet med multifunktion (ekstraudstyr), M emblem og en ratkrans i ”Walknappa”-læder med kraftige tommelprofiler sikrer et godt greb med direkte, sportslig styrefornemmelse.

TEKNISKE DATA FOR BMW 2-SERIE COUPÉ

BMW 2-SERIE COUPÉ

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

135 (184)/5.000-6.500

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:

300/1.350-4.000

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

7.5

Brændstofforbrug, blandet kørsel i l/100 km:

6,9–6,3


BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

ØNSKER DE AT HØRE MERE?

De er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller eventuelt forudbestille bilen.

Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

* Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj