BMW Z4 ROADSTER.

Når kalechen åbner sig, er der ingen grænser for køreglæden i BMW Z4. En roadster, der er, som en roadster skal være: åben, sporty og utilpasset. Med sin kraftfulde køredynamik og sit progressive design kender den kun ét mål: det frie liv under åben himmel.

SKABER NYE AMBITIONER.

Designet på BMW Z4 Roadster formidler invendigt og udvendigt en følelse af afslappet sportslighed og individuel æstetik. BMW-dobbeltnyren er mesh-design, den elegante kaleche og elementerne fra BMW Individual Shadow Line understreger den dynamiske kørestil. Kabinen fuldender det gennemførte designkoncept med mulighed for valg af M-sportssæder eller stemningsskabende lys.

Den sorte stofkaleche går i et med bilens dynamiske linjer. Med et tryk på en knap åbner og lukker kalechen elektrisk på kun ca. ti sekunder - også når bilen kører med op til 50 km/t. Kalechen er af en ekstremt høj kvalitet og har fremragende støjdæmpning.

"Hele konceptet bag den nye BMW Z4 er baseret på manøvredygtighed og køredynamik."

Jos van As, leder af temaet, der har udviklet undervognen.

KØREDYNAMIK.

Manøvredygtighed og køredynamik. Ude på vejene viser BMW Z4 Roadster tydeligt sine sportslige rødder. Med sin moderne teknik og innovative drivlinje- og undervognskomponenterer opnår den forrygende ydelsesværdier – og en køreglæde i en klasse for sig.

BMW Z4 Roadster tilbyder også sin fører en lang række intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen. Samtidig giver de – afhængigt af situationen – mulighed for delvist autonom kørsel.

De innovative opkoblingsteknologier i BMW Z4 Roadster forbinder også føreren med hele verden. Intelligent udstyr som det gennemtænkte betjeningskoncept med touch- og stemmestyring samt Digital Key sørger samtidig for moderne komfort.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj