BMW X4.

Uanset hvilke udfordringer, De møder på din vej, så er BMW X4 klar til at tackle dem. Det progressive design og de coupé-inspirerede linjer vidner om bilens tørst efter action. Og takket være den førsteklasses køredynamik, den innovative letvægtskonstruktion med et lavt tyngdepunkt og endnu højere ydelse står der kun ét mellem Dem og Deres rejsemål: Ren køreglæde.

EN MAGTDEMONSTRATION.

I kraft af sin størrelse og sit tredimensionelle design udstråler BMW dobbeltnyren kraft og autoritet fra den centrale placering i frontpartiet. Dobbeltnyren træder markant frem fra motorhjelmen og er med til at understrege bilens dynamiske stil. De præcise konturlinjer over dobbeltnyren er med til at give motorhjelmen en lignende dynamisk fremtoning.

De adaptive LED-forlygter omfatter nærlys og blændfrit fjernlys (BMW Selective Beam) samt blinklys med full LED-teknologi. Udstyret omfatter også drejelygter, kørelys samt adaptive forlygter med variabel lygteindstilling, som sikrer suveræn oplysning af vejen og bedre sigtbarhed efter mørkets frembrud.

Luftindtagene i frontskørtet giver forenden et endnu mere dynamisk look, som forstærkes af en særlig kanal, der adskiller de yderste og det centrale indtag rent grafisk. Luftindtaget i midten har en klassisk trapezform, som ændrer sig til et mere hexagonalt udtryk længere opad på kofangeren.

"BMW X4 kombinerer robustheden fra en X-model med kraftoverskuddet fra en sportsvogn."

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

KØREDYNAMIK I TOP.

Når det drejer sig om køredynamik, så er ingen udfordring for stor til BMW X4. Takket være det meget lave tyngdepunkt, den adaptive M undervogn og det faste sportsstyretøj mestres enhver strækning med suveræn stabilitet, maksimal præcision og unikke styreegenskaber.

Det lave tyngdepunkt styrker bilens smidighed, dynamik og styrepræcision og sikrer samtidig fornem stabilitet og reduceret krængning af karrosseriet. Det gør det muligt at nyde den intense, sportslige køredynamik.

Den adaptive M undervogn kan trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til dit kørehumør - fra komfortabel til ekstremt dynamisk.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

 

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os