BMW M5 COMPETION.

Design med højdepunkterne udvendigt og indvendigt.

BMW M5 Competitions centrale designkendetegn foran er den nydesignede M nyre med udelt ramme i sort højglans. Tredimensionelle dobbeltribber, ligeledes i sort højglans, og et sort M5 Competition-emblem fuldender det markante design – dynamisk suppleret af de nyudformede lygter med et smalt forløb i retning af nyren. I samspil med den redesignede forkofanger med centralt luftindtag i mesh-design og to store luftskakter i siderne bemærker man straks BMW M5 Competitions ydelsespotentiale.
 
BMW M5 Competitions opdaterede hækdesign er præget af mørkere tredimensionelle baglygter og en kraftfuld bagkofanger med to dobbelte M typiske afgangsrør. Bilens flotte atletiske udtryk afspejles også i det førerorienterede cockpit: Alt lige fra M læderrattet over det nye 12,3'' store kontroldisplay til M multifunktionssæderne med belyst M5 logo får ikke bare kabinen til at virke sporty, men i lige så høj grad eksklusiv.

625 HK

Den 8-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M5 Competition er den mest ydelsesstærke motor, som BMW M GmbH nogensinde har udviklet til en seriemodel.

Den kraftige 4,4-liters motor på 625 HK (460 kW) imponerer med en direkte og hurtig respons, en lineær ydelseskarakteristik samt et konstant højt drejningsmoment allerede ved lave omdrejningstal.

Med direkte højtryksindsprøjtning, to ekstremt dynamiske TwinScroll-turboladere og en udstødningsmanifold på tværs af cylinderrækkerne sender den vægtoptimerede og højtydende motor et klart signal både ude på vejene og på racerbanen: 750 Nm drejningsmoment, fra 0 til 100 km/t på 3,3 sekunder og fra 0 til 200 km/t på 10,8 sekunder.

"Den nye BMW M5’s eksteriør udstråler styrke og elegance samt aerodynamisk raffinement og lethed. Dens selvbevidste holdning og dens imponerende kvaliteter ses fra alle vinkler"

Marcus Syring, designchef for BMW M Automobiles

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os