BMW M5 SEDAN.

BMW M5 er en kompromisløs kombination af elegant businesssedan og kraftfuld performance med store luftindtag i det sportslige frontparti, der forsyner M V8'eren med masser af køleluft. De to M konturlinjer på den karakteristiske aluminiummotorhjelm fortsætter op over letvægtstaget af kulfiberforstærket plast (CFRP). Den diskrete M bagspoiler fuldender det sporty og kraftfulde look og er en vigtig brik i bilens aerodynamiske koncept. Form følger performance – i hver eneste detalje

SKARPERE END NOGEN SINDE.

Spændende og elegant formgivning. Stærkere end nogensinde. Nyeste generation af BMW M5 er et udtryk for suveræn ingeniørkunst og innovative teknologier. Her opnår du et niveau af køredynamik, som De hidtil kun har kunnet drømme om. Den er spækket med ultra moderne teknologier, der gør hverdagen sikrere og mere komfortabel. Det innovative firehjulstræk M xDrive i den kraftfulde, nye BMW M5 med op til 625 hk* (460 kW)* forvandler bilens fører til en selvsikker pilot i en high performance sportssedan med fantastisk kraftoverskud, knivskarp præcision og imponerende dynamik – ren M køreglæde på et helt nyt niveau.

 

"Den helt nye BMW M5 med M xDrive kører som en baghjulstrukket bil – med forbedret vejgreb."

Frank van Meel, BMW M GmbH, bestyrelsesformand.

UTROLIG VED FØRSTE BLIK.

Maksimal køredynamik på alle veje og under alle forhold. Det nye M xDrive med aktivt M differentiale giver en endnu mere intens oplevelse af den fascinerende performance, der kendetegner BMW M5. Ved hjælp af en intelligent, central styreenhed kombinerer dette innovative system dynamikken og præcisionen fra det normale baghjulstræk med firehjulstrækkets forbedrede vejgreb. Ambitiøse førere har mulighed for at konfigurere M xDrive til egne behov, præcis når de måtte ønske det – helt op til rent og uforfalsket baghjulstræk.

BMW M5 Competition lægger sig i spidsen med øget motorydelse på 625 hk (460 kW) og en specialudviklet undervognskonfiguration, som også omfatter relevante styresystemer. Undervognen er sænket syv millimeter, og sammen med de mange detaljer i sort højglans giver det et ydre, der matcher den unikke performance.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os