BMW M4 COMPETITION COUPÉ.

BMW M4 Competition Coupé buldrer afsted med imponerende 510 hk og et drejningsmoment på 650 Nm. Den er udstyret med High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor, 8-trins M Steptronic med Drivelogic, firehjulstræk M xDrive som ekstraudstyr*, aktivt M differentiale og en lang række teknologier afledt fra motorsportens verden - der er således garanti for maksimal køredynamik, både i hverdagen og på racerbanen.

*Det forventes, at M xDrive kan leveres fra sommeren 2021.

KØREGLÆDE+.

Den nye BMW M4 Competition Coupé har været gennem et langt testforløb, inden den bliver sluppet fri. Den er blandt andet udviklet sideløbende med racerbilen BMW M4 GT3, som får debut i 2022 i ”Customer Racing”.

De karakteristiske M-egenskaber som dynamik, agilitet og præcision lever videre i den nye model, som er den ideelle partner både til hverdag og fest på snoede veje.

 

SPORTSPRÆSTATIONER.

Motoren har to turboer og et skræddersyet kølesystem, som altid sikrer optimale driftstemperaturer. Både når det gælder hverdagskørsel, men også, hvis man tester bilens ydeevne maksimalt på bane. Competition-udgaverne har en ekstra motoroliekøler samt separat transmissionsoliekøler. Dette sikrer de helt optimale rammer for levering af power og omdrejninger.

Adaptiv M-affjedring med elektronisk styrede støddæmpere, M Servotronic, M-specifik for- og bagaksel samt bremsesystem med to indstillinger er standard. Det samme gælder M Compound-bremser, mens der kan tilvælges M Carbon keramiske bremser.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj