BMW M4 COUPÉ.

Gennem mere end fire årtier med udvikling af højtydende sportsvogne har målet altid været at opnå et perfekt samspil mellem motoren, undervognen, gearkassen og styretøjet – naturligvis med oplevelsen fra førerpladsen i centrum. BMW M4 Coupé er legemliggørelsen af alt, hvad BMW M står for. Hver eneste detalje er trimmet til perfektion og suveræn præcision. Det er et setup, der er svært at slå.

KØREGLÆDE+.

En high performance sportsvogn til hverdagen og racerbanen, til perfekte drifts, hurtige sving og de lange lige stræk indimellem. Til adrenalinpumpende køreoplevelser, hvor hænderne knuger det lækre sportsrat med to fingre klar til at betjene gearskiftekontakterne. Tag plads i M sportssæderne, og bliv ét med bilen. Det er en sportsvogn, der er skabt til at sende pulsen i vejret – BMW M4 Coupé.

 

 

Radikalt mere.

BMW M4 Coupé. 431 hk. Forbrug 9,7-10,2 km/l. CO2 223-235 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: E / F.

FASCINERENDE FORMSPROG.

BMW M4 Coupé vækker begær ved første blik. Diodelygterne for og bag er en del af standardudstyret, og deres design er med til at fremhæve karrosseriets aerodynamiske form. De store luftindtag vidner om bilens sportslige ambitionsniveau på samme måde som de 20 tommer store letmetalfælge, der er en del af M Competition-ekstraudstyrspakken. Sporty elementer såsom de runde instrumenter slår en eksklusiv tone an ved førerpladsen. Alt ved denne sportsvogn emmer af power og dynamik.

Kompromisløs sporty, med dynamisk styling og en håndgribelig intensitet, der er helt unik på vejen. Den imponerende forende med store luftindtag vidner om de potente kræfter i BMW M4 Coupé – på samme måde som de udtryksfulde letmetalfælge og den muskuløse bagende.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os