THE M2

BMW M2 COUPÉ.

Eksklusiv motorsportsfornemmelse takket være overbevisende effektværdier.

6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 460 hk

Adaptiv M undervogn med aktivt M differentiale og baghjulsdrev

Manuelt gear eller M Steptronic gearkasse med Drivelogic

338 kW, 550 Nm, 0-100 km/t på 4,1 s (M Steptronic)

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Adrenalinfyldt dynamik med uindskrænkede hverdagsegenskaber.

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk

M sportsundervogn, M sportsdifferentiale og M sportsbremser som standardudstyr

Intelligent firehjulstræk BMW xDrive

275 kW, 500 Nm, 0-100 km/t på 4,3 s

BMW M2 COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Dynamik

6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der byder på ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor er kendetegnet ved dynamisk kraftudfoldelse og en drønende typisk M motorlyd. Højeffektive teknologier som dobbelt-VANOS, Valvetronic, high precision injection og TwinScroll-turbolader skaber en fantastisk effekt.

Manuelt gear.

Den manuelle gearkasse med seks gear giver dig rendyrket køreglæde. I og med at du selv vælger gear og i sammenligning med en bil med automatgear sætter bilen i gear manuelt, vil du opleve en direkte og ufiltreret forbindelse til motoren i din BMW – og dermed opleve sportslig kørsel i sin rendyrkede form. Du har desuden glæde af den vægtoptimerede gearkassekonstruktion.*

 Adaptiv M undervogn.

I forbindelse med den adaptive M undervogn med variabel støddæmperindstilling er det muligt at afstemme undervognens karakteristik individuelt – fra det komfortable til det udpræget sportslige med mere smidige køreegenskaber. Med køreegenskabsknappen kan du hurtigt og nemt tilpasse den elektronisk styrede undervogn til vejforholdene og den aktuelle køresituation.

Udvendigt udstyr

 Frontdesign.

Kompakte proportioner og en klar linjeføring præger BMW M2 Coupés karakteristiske design. Ligesom på BMW 2002 er forlygterne udført som enkeltlygter.

M carbontag.

Som en del af det intelligente letvægtskoncept bidrager M carbontaget til at sænke bilens vægt betydeligt. Med opbygningen af kulfiberforstærket kunststof (CFC) er det ca. 6 kg lettere end et sammenligneligt standardtag i stål. Derved flyttes bilens tyngdepunkt nedad, og køredynamikken øges.*

Hækdesign.

De muskuløse og M typiske hjulkasser understreger den nye BMW M2 Coupés brede og kraftfulde placering på vejen og sender et effektivt signal om bilens effekt og de atletiske evner. Baglygterne er kendetegnet ved en helt ny fortolkning af den karakteristiske L-form og breder sig pulserende ud mod siderne.

Indvendigt udstyr

M carbonsæder i skålform.

M carbonsædet i skålform med belyst M2 logo og elementer i M farverne kombinerer letheden og motorsportskarakteren ved et skålsæde med et M sædes funktionalitet. Sædets pasform giver en optimal sidestøtte og en høj komfort på lange ture. Sædet er kompatibelt med flerpunktsseler og dermed fuldt ud egnet til motorsport.**

M rat.

Med M læderrattet nyder du godt af en sportslig og direkte styrefornemmelse og kan let kalde de forindstillede M Drive konfigurationer frem med et tryk på en tast.

BMW Curved Display.

Det udelte og komplet digitale BMW Curved Display giver dig oplysninger om din BMW i stor skala og på en overskuelig måde. Det kombinerer et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9'' med touchfunktion. Betjeningen er ergonomisk optimeret og intuitiv. Det svungne og nærmest svævende design virker både raffineret og moderne.

BMW M2 COUPÉ – INDTRYK.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskoncept, digitale services og førerassistancesystemer i BMW M2 Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

M specifikke instrumenter og betjeningskoncept

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med stort Curved Display udvider BMW Live Cockpit Plus med et Head-Up Display i farver. Det projicerer køredata som fx hastighed eller navigationsanvisninger direkte i førerens synsfelt, hvilket giver føreren et bedre overblik og øger sikkerheden.

M specifikt visningskoncept med BMW Operating System 8.

Med BMW Operating System 8 bliver visningerne i cockpittets M specifikke og multifunktionelle instrumentdisplay ekstra dynamiske. Alt efter køresituationen skifter det mellem tre forskellige indstillinger: Sport, Road eller Track – og prioriterer de ønskede visninger til kørestilen for føreren.

Connectivity og digitale services

Opladerplade til wireless opladning.

Med en opladerplade til wireless opladning kan du oplade din smartphone trådløst, mens du kører – så bliver det ikke lettere. Det udvidede fralægningsområde, der er let at nå, har også plads til større enheder, og du slipper for irriterende afdækninger og kabler. Det induktive ladesystem er desuden udstyret med en integreret køling, der beskytter dine apparater mod overophedning.

BMW Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen: Med Remote Software Upgrade modtager din BMW M automatisk alle upgrades via mobilnettet eller My BMW app. Du kan let downloade softwaren via din smartphone eller bilens SIM-kort og derefter installere den. På den måde kan du også nemt og hurtigt aktivere nye funktioner i din BMW M.

Køreassistentsystemer

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med visning af overhalingsforbud og prognose samt funktionen advarsel mod tværgående trafik bag. Advarslen ved vognbaneskift og advarslen ved sporskifte med aktiv tilbageføring samt advarslen om kollision bagfra kompletterer omfanget.

Parking Assistant Plus.

Større overblik ved parkering og manøvrering: Parking Assistant Plus supplerer den parkeringshjælp, der er standardudstyr, med ekstra kameraer. Takket være panorama- og 3D-visning af bilens omgivelser manøvrerer du suverænt på steder, hvor der ellers er snæver plads. Dermed forebygger du parkeringsskader og uheld i uoverskuelige situationer.

TEKNISKE DATA FOR BMW 2-SERIE COUPÉ M.

BMW M2 COUPÉ OG BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Effekt i kW (hk) ved 1/min:

338 (460)

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

10,2–9,6*

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

231–218*

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj