BMW M2 COMPETITION.

En sportsvogn, der vender op og ned på alt. BMW M2 Competition begejstrer med en unik kombination af performance, dynamik og præcision. De store luftindtag i frontskørtet signalerer koncentreret power fra den nye 6-cylindrede benzinrækkemotor med biturbo og 410 hk. BMW M2 Competition er en permanent garant for high performance og sulten efter at sætte nye rekorder. En ægte M model – bygget til vindere.

VÆR REBELSK.

Spændende. Sporty. Rebelsk. Hver eneste detalje på BMW M2 Competition emmer af ren adrenalin. Større luftindtag og den brede dobbeltnyre med M2 emblem dominerer frontdesignet.

Bilens karakteristiske coupéprofil starter ved den imponerende motorhjelm og slutter først i det muskuløse bagparti. Karakteristiske 19-tommer M letmetalfælge tilfører dynamisk overskud, mens M gællerne med M2-modelemblem på forskærmene og de indfarvede M sidespejle understreger bilens race appeal.

Set bagfra vidner M diffusoren og de vinklede, mørkforkromede afgangsrør om sporty ambitioner i topform

 

 

SAMME GADER. HELT NYE REGLER.

En førerplads, der er enhver racerbane værdig: Systematisk førerorienteret opbygning med M specifik instrumentering med røde urskiver, centralt placeret olietemperaturmåler og M2 Competition-signatur. M læderrattet er ligeledes optimeret til maksimal ydelse.

Med M1/M2-knapperne kan du konfigurere individuelle førerprofiler, mens gearskiftekontakterne til betjening af M dobbeltkoblingsgearkassen gør det muligt at skifte gear lynhurtigt.

M sportssæderne (ekstraudstyr) runder setuppet perfekt af. Sæderne i sort Dakota-læder med oplyst M2-logo ser ikke kun godt ud, men yder også suveræn støtte – kryds målstregen omgivet af M design, der er inspireret af motorsporten.

TO TURBOER. ET MÅL.

BMW M2 Competition har ikke brug for en målstreg for at være nummer et. Med sit fantastiske performance-potentiale og sin imponerende dynamik giver den alle konkurrenterne baghjul.

De to vægtoptimerede turboladere sikrer ekstremt direkte respons fra high performance-motoren og en begejstrende omdrejningsvillighed, der er som skabt til hurtig sprint og sportslig køreglæde.

Lyden fra M sportsudstødningen kan tilpasses til det aktuelle køreprogram via en dedikeret trykknap, så lydsporet altid passer til begivenheden. Kølekonceptet er født på racerbanen og sikrer en optimal driftstemperatur under alle forhold, mens undervognens M konfiguration leverer præcise køreegenskaber. Det er bilen til Dem, der foretrækker at dominere løbet fra pole.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj