BMW INNOVATION LAB.

Deres BMW hjælper Dem og gør køreturen endnu mere behagelig. Vi har samlet udvalgte funktioner på denne side, der alle er med til at gøre oplevelsen i en BMW til ren køreglæde.

MY BMW APP.

Kontrollér status for Deres BMW, benyt en af de mange fjernstyringsfunktioner, planlæg Deres næste tur, bestil tid til næste serviceeftersyn eller oplev BMW’s verden.

Læs mere

De finder en lang række informationer og det hele foregår nemt og bekvemt på Deres smartphone.

BAKASSISTENT.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis De ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning.

Læs mere

På den måde aflastes De fra arbejdet med at styre og kan koncentrere Dem om at overvåge bilens omgivelser.

STYREINDGREB.

Vognbaneadvarslen understøtter føreren ved at advare, hvis bilen forvilder sig fra banen. Lane Departure Warning-funktionen har været brugt hos BMW siden marts 2007.

Læs mere

Vognbaneskifteadvarselsfunktionen registrerer vognbanemarkeringer fra en hastighed på cirka 70 km/t og advarer føreren mod at forlade banen ved hjælp af ratvibrationer.

Hvis føreren utilsigtet krydser vognbanemarkeringen (uden at bruge blinklyset) eller forlader vejgrænsen, advares han haptisk ved, at rattet vibrerer blidt og har mulighed for at reagere derefter. Vibrationen i rattet kan sammenlignes med vibrationseffekten ved kørsel over en profileret vejafmærkning.

Funktionen for advarsel om vognbaneskift deaktiveres, hvis blinklyset er aktiveret. Dette forhindrer, at der udsendes advarsler for et bevidst vognbaneskift.

Systemet udsender en advarsel, når køretøjet bevæger sig mod en registreret vognbanemarkering. Til dette formål beregnes tiden, indtil det kan forventes, at køretøjet krydser vognbaneafmærkningen. Advarslen aktiveres i god tid, før køretøjet krydser vognbaneafmærkningen.

ADAPTIVT LYS.

BMW adaptive LED-forlygter oplyser vejen og kan aktivt justere sig selv bl.a. i forhold til vejforhold, modgående trafik og køretøjets hastighed. Således har føreren hele tiden de optimale...

Læs mere

lysforhold og behøver ikke blænde ned for modkørende trafik, det justerer BMW adaptive LED-forlygter selv.

HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-up Display-systemet bruger en lille projektor og et system af spejle, der sender billeder med høj kontrast op på en gennemskinnelig film på forruden.

Læs mere

Billeder projiceres direkte ind i førerens synsfelt så det er nemt at læse og føreren ikke behøver flytte øjnene væk fra vejen. BMW Head-up Display kan personliggøres med de oplysninger føreren ønsker projekteret op fra instrumentbordet.

PARKERING.

Parkeringsassistentfunktionen gør det lettere at foretage både parallelparkeringer og parkeringer i bås. Systemet måler størrelsen på ledige parkeringspladser i...

Læs mere

forbifarten (maks. 35 km/t og maks. 1,5 m afstand til rækken af parkerede biler). Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, behøver De blot at aktivere blinklyset (modelafhængigt), så overtager parkeringsassistenten styretøjet. Instruktioner i kontroldisplayet og lydsignaler guider Dem gennem parkeringen.
Når De langsomt nærmer Dem en forhindring, aktiveres PDC (Park Distance Control). På denne måde mestres enhver parkeringsmanøvre sikkert og let.

KOMFORTADGANG.

BMW har et komfortadgangssystem, der giver føreren mulighed for at åbne bildøren og starte motoren uden at skulle røre ved nøglen. Det eneste føreren skal gøre er at have...

Læs mere

nøglen på sig (eller i nærheden). De unikke sensorer i nøglen er forbundet til sensorerne i bilens computersystem, så det udelukkende er nøglen tilknyttet bilen, der bliver genkendt.

GARAGEÅBNER.

Slip for at have fjernbetjeningen til eksempelvis garageporten liggende (og blive væk) i bilen. Det indvendige bakspejl kan programeres og dermed erstatte den traditionelle fjenbetjening.

Læs mere

Bakspejlet kan parres med op til tre enheder og dermed erstatte tre fjernbetjeninger.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj