BMW 8-SERIE COUPÉ.

Pulsen i vejret, skræddersyet dynamik. Den nye BMW 8-serie Coupé forener sportsvognens unikke karakter med den særlige aura, der omgiver BMW luksusklassen – resultatet er en helt nyt standard for æstetik.

 

SKRÆDDERSYET TIL AT BEGEJSTRE.

Imponerende ned til mindste detalje. De unikke lakeringer får BMW 8-serie Coupé til at stråle, og de luksuriøse materialer med stilsikre kontrastsyninger og elegante pynteelementer beriger det sporty kabinemiljø, så kvaliteten af det, De ser, svarer til den kvalitet, De oplever. Det ses ikke mindst på detaljer som de unikke perforeringer og quiltninger på multifunktionssæderne, der kan tilvælges som ekstraudstyr. Her går high performance hånd i hånd med suveræn kvalitet for at skabe en ekstremt sporty og elegant kabineindretning.

BMW 8-serie Coupé indvarsler en helt ny tidsalder for design hos BMW – et design, der opleves ved første blik og tydeligst på de nye og smalle forlygter. Det sporty design præges af et usædvanligt samspil mellem skarpe linjer, der strækker sig langs siden af bilen og fremhæver de konkave overflader og de muskuløse skulderpartier. Kombineret med den lave taglinje tegner der sig et billede af en ekstremt skarp coupéform, som sætter helt nye standarder.

Sportsvognen i luksussegmentet – det moderne og enkle kabinedesign i den nye BMW 8-serie Coupé er beviset på, at kontraster kan fungere perfekt side om side. Kvalitetsmaterialer, avancerede teknologier og talrige farve- og udstyrskombinationer sikrer et luksuriøst kabinemiljø med et førsteklasses udtryk, på trods af bilen kompromisløse sportsvognskarakter. Såvel de elegante betjeningselementer som de klare designlinjer peger kun én vej: Fremad. Det er kun med til at underbygge den maksimalt førerorienterede stil og tilfører samtidig kabinedesignet ekstra dynamik. Her finder De de perfekte rammer om ren køreglæde.

KOMPROMISLØS POWER.

BMW 8-serie indvarsler en helt ny tidsalder for design hos BMW - et design, der opleves ved første blik.

Det sporty design præges af et usædvanligt samspil mellem skarpe linjer, der strækker sig langs siden af bilen og fremhæver de konkave overflader og de muskuløse skulderpartier. Kombineret med den lave taglinje tegner der sig et billede af en ekstremt skarp coupéform, som sætter helt nye standarder

 

ALTID ET SKRIDT FORAN UDVIKLINGEN.

BMW 8-serie Coupé er designet til rendyrket køredynamik og sporty performance. Kombinationen af det intelligente firehjulstræk BMW xDrive med hovedvægt på bagakslen, M sportsundervogn og forskellige dækstørrelser for og bag, sikrer fornemt vejgreb og kørestabilitet. Læg dertil den reducerede frihøjde, den forbedrede karrosseristivhed og det adaptive M chassis, så har De alle ingredienser til en rendyrket sportsvogn. Elektromekaniske krængningsstabilisatorer (ekstraudstyr) reducerer uønskede karosseribevægelser gennem svinget, så bilen kan opnå imponerende høje hastigheder i kurver.

I fjernlystilstand har BMW Laserlight-lygterne en rækkevidde på op til 600m, hvilket er næsten dobbelt så langt som med traditionel forlygteteknologi. Bedre udsyn efter mørkets frembrud øger sikkerheden markant. Blå detaljer og signaturen ”BMW Laserlight” i forlygten understreger bilens teknologiske standard og sportslige ambitioner.

Hvad enten der er tale om sikkerheds- eller assistentsystemer, så sikrer de innovative teknologier i BMW 8-serie Coupé, at De altid er fuld opdateret. Med det nyskabende BMW Operating System 7.0 bliver navigation og interaktion med bilen kommunikationsfunktioner mere brugervenlige og personlige end nogensinde før.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

HillerødNy lokation
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj