ANSVARLIG OG ENGAGERET ELEV SOM RESERVEDELSEKSPEDIENT SØGES.

EJBY, KØBENHAVN OG ISHØJ.

Vi søger flittig og ansvarsbevidst reservedelsekspedientelev til vores værksteder. Har du interesse for biler? Har du lyst til at arbejde i en attraktiv branche, med særdeles gode jobmuligheder efter endt uddannelse? Så er det måske dig vi søger.

Jan Nygaard AS er Danmarks førende BMW og MINI forretning placeret i København, Ejby, Kgs. Lyngby og Ishøj. Vi er 220 medarbejdere, der hver dag er 100 % dedikeret omkring at betjene og servicere vores eksisterende kunder, så vores kundeservice matcher BMW’s høje standard.

Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam, hvor alle dagligt yder deres bedste. Der er høje krav fra leverandørerne til vores medarbejdere - så du skal prioritere din uddannelse og have ønsket om at blive branchens bedste!

Du kommer til at beskæftige dig med alle dele i køb, salg og håndtering af reservedele til person- og varebiler, henholdsvis til BMW og MINI. Vi er samlet 15 reservedelsekspedienter der holder vores mekanikere og karrosseriteknikere godt forsynet med reservedele på de forskellige lokationer. Du vil komme til at bruge den nyeste tilgængelige teknologi og være med til at levere branchens højeste kundetilfredshed.

Personlige kvalifikationer

  • Du er fleksibel, imødekommende med gode samarbejdsevner
  • Du har et stort gå-på-mod og kan bevare smilet og den positive indstilling når tingene går stærkt
  • Du har sans for kvalitet og øje for detaljen
  • Du har gennemført en HG2, HHX, EUD eller EUS. Den rette kandidat tager vi gerne i praktik eller ansætter midlertidig inden start af uddannelse

Vi tilbyder

  • En interessant, alsidig og spændende uddannelse
  • Personlig og faglig udvikling i en udfordrende og travl hverdag
  • Et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt dygtige og engagerede kollegaer, hvor du løbende vil få indflydelse på din egen hverdag
  • Et professionelt bilhus der udvikler sig i takt med kundernes behov

Du får mulighed for at arbejde i en organisation i vækst og med to af verdens stærkeste brands – BMW og MINI. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, frokostordning og gode personaleforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Reservedelschef Brian Qvist på 2324 1200. Send din ansøgning og CV til HR-Koordinator Tannie Rosenørn på mail job@jan-nygaard.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Skiftende arbejdssteder: Erhvervsvej 1, 2600 Ejby. Bjørnbaksvej 8, 2770 Kastrup og Baldersbækvej 13, 2635 Ishøj.

Ansættelsesstart: 1. januar 2020.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os