MINI CLUBMAN.

Nu er MINI ikke længere helt så MINI. Med usædvanlig meget motorkraft, fem sæder, seks døre og ekstra benplads. De ikoniske todelte bagdøre giver adgang til et kæmpe bagagerum, og De får et toplækkert interiør, førsteklasses materialer og masser af avanceret højteknologi med i købet.

VISION.

Den nye MINI Clubman opfylder også helt nye behov. Danske Anders Warming, chefdesigner hos MINI, beskriver, hvordan han og hans team har bevaret den karakteristiske arv, som enhver MINI bygger på, og samtidig skabt en helt ny karakter, man ikke tidligere har forbundet med MINI.

ALL4.

ALL4 firehjulstræk giver maksimalt vejgreb og eminente køreegenskaber i alle situationer. Den nye MINI Clubman ALL4 er klar til nye udfordringer. Er De?

EN, TO, TRE KØRE­INDSTILLINGER.

Vælg mellem indstillingerne Sport, Green og Mid. Sport giver Dem ekstra saft og kraft. Green er mest økonomisk. Mid giver Dem den perfekte balance lige midtimellem. Og det eneste, De behøver at gøre for at skifte køreoplevelse, er at trykke på en knap.

Clubman byder på MacPherson-ophæng foran og højtindstillet flerleddet affjedring på de bagerste hjul. Det bidrager til MINIs verdensberømte styring og køredynamik.

HVIS DE ØNSKER AT VÆRE EKSTRA GODT KLÆDT PÅ.

Vi har samlet en række informationer om modellen, farvekombinationer, hjuldesign, interiørmuligheder samt priser på de forskellige udstyrsvarianter og ekstraudstyr hvis De ønsker at være klædt ekstra godt på inden De skal vælge Deres næste MINI.  

BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj