MINI CABRIO.

Med sit gå-på-mod er MINI Cabrio åben for alt - og fyldt med begejstring. Den er simpelthen essensen af, hvad det vil sige at køre med taget nede i sommersolen. Den stimulerer Deres sanser og lader Dem fange de fantastiske øjeblikke af rendyrket glæde ved at køre åben bil. Det er ganske enkelt en non-stop oplevelse at sidde bag rattet. MINI Cabrio får Dem til at føle Dem mere i live - med ubegrænset højt til loftet.

 

NED MED TAGET.

MINI Cabrio er autentisk, rendyrket "open air" nydelse. Den unikke, elektriske kaleche har 3 indstillinger: Lukket, helt åben eller soltag med en åbning på 40 cm. Kalechen åbner, eller lukker, på kun 18 sekunder - selv ved en hastighed på op til 30 km/t. De kan også vælge en "MINI Yours" kaleche med vævet Union Jack-design.

 

HVORDAN VIL DU KØRE I DAG?

De kan indstille MINI til at køre på tre måder. "Go Green. Go mean. Go somewhere in between." Vil De tage den lidt med ro, så sæt MINI i det økonomiske GREEN mode. Så sparer De på brændstoffet og kobler motoren fra, når De slipper speederen. Vil De have max power, så sæt MINI i SPORT mode og få mere acceleration, mere kontant styring og lidt mere lyd på. Vil De have det bedste fra begge verdener, så indstiller de den bare på at køre i MID mode.

ET LÆS ER EN LEG.

MINI's kreative måde at udnytte pladsen på giver Dem langt mere bagageplads, end De formodentlig havde troet. Og med "Easy Load" funktionen, som kun fås til MINI Cabrio, er det ingen kunst at læsse Deres MINI. Blot ved et let skub til kalechens bund, udvider De bagagerummets åbning, så der er nem adgang. Når kalechen er lukket, har De en bagagerumskapacitet på hele 215 l - og kører De åbent, er der 160 l. Lange genstande som f.eks. et surfboard er der også plads til, når De lægger 50/50 splitbagsædet ned.

Ligesom MINI har Union Jack en lang og rig historie. Om end Union Jack's er lidt længere! Tilpasset vores tid har vi redesignet de markante LED baglygter i et to-delt LED Union Jack design i krom ramme.

Forlygterne tilfører et markant design samt den seneste matrix lysteknologi. Og resultatet er til at få øje på. Det adaptive LED lys kan følge vejens kurver, når De drejer i svagt oplyste kryds. Således ser De simpelthen mere af vejen, hvilket øger Deres sikkerhed. Lygternes design fuldendes af de elegante hvide blinklysglas.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt MINI modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

ESSENTIAL EDITION

MINI CABRIO.

PRIS FRA: 331.744 DKK

Inklusive eftermonteret udstyr og services for 28.000 kr. uden merpris (gælder ikke ved privatleasing):

 • 17" sommerhjul på alufælge
 • Navigationsanlæg med 6,5" skærm
 • 3 års service (eller max 40.000 km)

Essential Edition indeholder:

 • Automatisk klimaanlæg
 • Fartpilot
 • MINI Connected
 • Multifunktionslæderrat
 • Opbevaringspakke
 • Regn og lys censor
 • Parkeringshjælp, bag
 • LED forlygter
 • LED Union Jack baglygter
 • MINI Excitement pakke
 • Metallak

136 hk, forbrug (WLTP) 15,2 km/l, CO2 (WLTP) 149 g/km. Energiklasse A

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os