MINI CABRIO.

Med sit gå-på-mod er MINI Cabrio åben for alt - og fyldt med begejstring. Den er simpelthen essensen af, hvad det vil sige at køre med taget nede i sommersolen. Den stimulerer Deres sanser og lader Dem fange de fantastiske øjeblikke af rendyrket glæde ved at køre åben bil. Det er ganske enkelt en non-stop oplevelse at sidde bag rattet. MINI Cabrio får Dem til at føle Dem mere i live - med ubegrænset højt til loftet.

 

NED MED TAGET.

MINI Cabrio er autentisk, rendyrket "open air" nydelse. Den unikke, elektriske kaleche har 3 indstillinger: Lukket, helt åben eller soltag med en åbning på 40 cm. Kalechen åbner, eller lukker, på kun 18 sekunder - selv ved en hastighed på op til 30 km/t. De kan også vælge en "MINI Yours" kaleche med vævet Union Jack-design.

 

HVORDAN VIL DU KØRE I DAG?

De kan indstille MINI til at køre på tre måder. "Go Green. Go mean. Go somewhere in between." Vil De tage den lidt med ro, så sæt MINI i det økonomiske GREEN mode. Så sparer De på brændstoffet og kobler motoren fra, når De slipper speederen. Vil De have max power, så sæt MINI i SPORT mode og få mere acceleration, mere kontant styring og lidt mere lyd på. Vil De have det bedste fra begge verdener, så indstiller de den bare på at køre i MID mode.

ET LÆS ER EN LEG.

MINI's kreative måde at udnytte pladsen på giver Dem langt mere bagageplads, end De formodentlig havde troet. Og med "Easy Load" funktionen, som kun fås til MINI Cabrio, er det ingen kunst at læsse Deres MINI. Blot ved et let skub til kalechens bund, udvider De bagagerummets åbning, så der er nem adgang. Når kalechen er lukket, har De en bagagerumskapacitet på hele 215 l - og kører De åbent, er der 160 l. Lange genstande som f.eks. et surfboard er der også plads til, når De lægger 50/50 splitbagsædet ned.

Ligesom MINI har Union Jack en lang og rig historie. Om end Union Jack's er lidt længere! Tilpasset vores tid har vi redesignet de markante LED baglygter i et to-delt LED Union Jack design i krom ramme.

Forlygterne tilfører et markant design samt den seneste matrix lysteknologi. Og resultatet er til at få øje på. Det adaptive LED lys kan følge vejens kurver, når De drejer i svagt oplyste kryds. Således ser De simpelthen mere af vejen, hvilket øger Deres sikkerhed. Lygternes design fuldendes af de elegante hvide blinklysglas.


BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj