MINI 5 DØRS.

ALT DET DU ELSKER VED MINI.
OG MERE.

Det handler alt sammen om at maksimere MINIfikationen. Og med mere plads til passagerer og bagage, gør den pålidelige MINI 5 dørs det nemmere for dig at komme ind i den - og ud af den. Men du nyder stadig den samme smidige ydeevne og håndtering, som MINI er berømt for.

Dens lave tyngdepunkt og kompakte dimensioner gør den perfekt til kørsel på smalle baner og små parkeringspladser. Med sit banebrydende design giver vores kompakte, men overraskende rummelige 5 dørs dig muligheder, der passer til din personlige stil og enhver lejlighed. Den har komfortabelt plads til 3 passagerer bagi og giver dig ekstra hovedplads, benplads og plads til at sprede benene. Individualisten for maksimal køreoplevelse, det er alt, hvad du elsker ved MINI. Og langt mere.

EXPERIENCE

FRA 385 455 KR 

Udstyret med det mest nødvendige.

Valg af indhold:

 • 16” / 17” fælge
 • 8,8” trykskærm (MINI Connected)
 • Sædeopvarmning
 • Førerassistent (m. vejstribealarm osv.)
 • Fartpilot
 • Parkeringshjælp bag (PDC)
 • Bakkamera
 • Automatgearkasse (DTC)
 • Komfortadgang
 • Elektriske sidespejle
 • Antiblænd bakspejl
 • MINI navigationssystem

Motorer

COOPER

Ydelse

136 hk.

CO2 WLTP

Fra 127 g/km.

COOPER S

Ydelse

178 hk.

CO2 WLTP

Fra 136 g/km.

FREMHÆVEDE FEATURES

MULTIFUNKTIONELT INSTRUMENT-
DISPLAY.

Vores nye multifunktionelle instrumentgruppe erstatter det traditionelle speedometer. Den består af en 5,0” farveskærm i et slankt sort paneldesign og giver detaljer som dine omdrejninger pr. minut, hastighed, brændstofniveau, kilometertal, temperatur og navigationsvejledninger.

NYT UDSEENDE FORFRA.

MINI 5 dørs fremviser stolt en dristigere kofanger et karakteristisk frontdesign. Luftgardinerne, der er integreret i venstre og højre side, forbedrer aerodynamikken betydeligt og spiller således en væsentlig rolle i forbedringen af din MINIs brændstoføkonomi.

LED FORLYGTER MED UDVIDET INDHOLD.

Ud over LED-kørelyset inde i fjernlyslygten og det kraftige og effektive Bi-LED-lys til indstillinger for nærlys og fjernlys, giver de forbedrede LED-forlygter også adaptiv LED-lysfordeling. LED-baglygterne har et baglys med Union Jack-design, der bruger optisk LED-fiberteknologi. Adaptiv lysfordeling sikrer bedre belysning ved køretøjets sider i by-, cross-country- og motorvejstrafik. Automatisk justering af forlygteområdet er også inkluderet som korrigerer ændringer i forlygternes hældning på grund af ændringer i belastningsstatus. Bemærk, at LED-forlygter og baglygter uden udvidet indhold er monteret som standard.

NYT
SIDEBÅNDSDESIGN.

Stilfuld på den ene side. Praktisk på den anden. Disse uimodståeligt iøjnefaldende og moderne sidebånd giver din MINI yderligere individualitet, mens LED-indikatorerne samtidig integreres. De har også modelspecifikke indlæg med Cooper 'hockeystav', der leveres i højglans sort og Cooper S i højglans Piano Black i stedet for krom med 'S' logoet.

PIANO BLACK UDSTØDNING OG -RØR.

Ekstraudstyret Piano Black Exterior inkluderer disse særprægede udstødningsrør, der visuelt fremhæver den kraftfulde, atletiske ydeevne i din MINI. Deres sportslige udseende supplerer også perfekt den bageste kofangers nye design, hvis geometri er blevet udvidet for at give den en bredere, mere dynamisk holdning og imponerende tilstedeværelse på vejen. Cooper-varianterne er også udstyret med en dristig, helt ny bagspoiler.

UIMODSTÅELIG VED DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidde og korte udhæng, som giver MINI 5 dørs sin stramme atletiske tilstedeværelse. De karakteristiske forlygter suppleres perfekt med de nye iøjnefaldende sidebånd, der indeholder LED-indikatorer.

Valgfri dørhåndtag, brændstofklap og andre nye designkontraster i slank Piano Black giver MINI 5 dørs endnu mere individuelt udseende. Og det innovative udvalg af unikke alufælge afrunder alt.

INNOVATIVE FARVETEKNOLOGIER.

Med vores brede udvalg af førsteklasses farver og lakker at vælge imellem, kan du være dristig og lys, forblive slank og subtil - eller begge dele. MINI anvender de mest avancerede maleteknologier, der er tilgængelige for at opnå farvedybde og irisering samt holdbarhed. Det nye Multitone tag med sin slående blå, sølv og sorte gradient anvender helt ny coatingteknologi, der i øjeblikket ikke tilbydes af nogen anden producent.

PARKERING.

Når du kommer til din destination, er MINI der for at føre din bil problemfrit ind på de snævreste parkeringspladser - så du får en perfekt ankomst. MINI bakkamera, der følger med dette system, giver tydelig udsigt bagtil, så du kan bakke mere sikkert med et bredere synsfelt og ekstra selvtillid.

BREDERE STILLING OG NYE HJUL-AFSKÆRMNINGER.

Bagpå har vi udvidet geometrien for at understrege holdningen og sporten i det nye kofangerdesign.

 

STANDARD BAGLYGTER I UNION JACK DESIGN.

Bagpå udgør disse slående LED-lygter et todelt motiv, der antyder det ikoniske emblem. Den indviklede præcision i lysdesignet giver en ekstra dosis individualitet. Indkapslet i en valgfri Piano Black-ramme tjener de som en stilfuld, karakteristisk hilsen til MINIs stolte arv.

TAG FLERE HJØRNER.

Det lave tyngdepunkt, typiske atletiske holdning og den brede sporvidde kombinerer for at give en spændende gokartfølelse om både kurver og hjørner. Udmærket ved design og bymæssig af natur, er du sikker på at finde noget spændende rundt om hvert hjørne.

FØRSTEKLASSES KABINEOPLEVELSE.

Kabinen er det tekniske hjerte i din MINI kabineoplevelse. Den byder dig velkommen hver gang, designet til at gøre kørslen mere sikker og behagelig. Omgiv dig med præcisionskontrol, navigation, underholdning og sikkerhed - mens multifunktionsrattet giver dig et fremragende greb til behagelig kørsel. Og du kan tilpasse farven i kabinen med Ambient Lighting for at skabe den perfekte indvendige atmosfære, der afspejler dine kørselsbehov eller dit humør.

 

EKSKLUSIV SERIE AF 15”-18” LETTE ALUFÆLGE.

Pak mere af din personlighed ind i hver kørsel med specielt konstruerede og præcisionsfremstillede originale MINI letmetalfælge som den nye 17” Scissor vist på billedet. De er omhyggeligt testet for at matche din MINIs specifikationer og spiller en integreret rolle i dit køretøjs præstationer og håndteringsevner.

 
 
 

SPECIFIKATIONER

Kapacitet

SÆDER 5 5
BAGAGEPLADS 249-941 L 249-941 L
DØRE 5 5
BRÆNDSTOFKAPACITET 40-44 L 40-44 L

Udvendige mål

COOPER COOPER S
EGENVÆGT 1265 KG 1330 KG
BREDDE 1727 MM 1727 MM
HØJDE 1425 MM 1425 MM
LÆNGDE 3982 MM 4005 MM
AKSELAFSTAND 2567 MM 2567 MM

Drivlinje og miljø

COOPER COOPER S
ANTAL CYLINDRE 3 4
SLAGVOLUMEN CM³ 1499 1998
YDELSE HK 136 178
DREJNINGSMOMENT NM 220 280
BRÆNDSTOFTYPE BENZIN BENZIN
0 - 100 KM/T 8,3 S 6,7 S
BRÆNDSTOFFORBRUG L/100KM (WLTP) 5,6 6,0
CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP) 127 136

Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj