MINI 5 DØRS.

Det originale stilikon - nu nyfortolket. Adelsmærket MINI har fået flere døre, mere plads til de høje og dem med lange ben. MINI 5 dørs er parat til at forandre byer, veje og parkeringspladser over hele verden. Deres muligheder for at skræddersy MINI 5 dørs er endeløse. De får mere ind i den - og mere ud af den - uden at miste den smidige gokartfølelse, som MINI er kendt for.

SAMME KØREEGENSKABER, STØRRE ANVENDELIGHED.

Den nye MINI 5 dørs følger i fodsporene på de øvrige MINI'er og bibeholder de køreegenskaber, som igennem flere år har gjort MINI til noget helt særligt. Takket være et præcist styretøj, en velafbalanceret undervogn og kraftige motorer giver MINI 5 dørs Dem følelsen af at kører i en gokart. Som en gokart, adlyder bilen straks hver eneste ordrer og nærmest klæber sig til asfalten, så De kommer sikkert rundt i svingene.

MINI 5 dørs er blevet lidt større og lidt mere praktisk. Akselafstanden er øget med 72 mm, hvilket giver bagsædepassagerne bedre plads til benene. Samtidigt er den indvendige højde øget med 15 mm, så der er bedre plads til hovedet. MINI 5 door er også blevet 61 mm bredder så passagerne kan sidde mere behageligt.

Med udvidelsen af størrelsen, har MINI 5 dørs også fået et større bagagerum. Bagagerummet i MINI 5 dørs er således øget med 67 liter i forhold til 3 dørs versionen, så den nu er på hele 278 liter.

IKKE BARE ET LOGO.

MINI logoet med vingerne symboliserer vores rige arv og historie. Men vi har givet det et lille makeover. Det er blevet lidt mindre og har fået en skarpere kontrast, så det er mere nutidigt og passer til den moderne MINI, når den stolt glider gennem vingerne. At stige ind i Deres MINI er en oplevelse for sig selv, når logo'et projekterer sin lysstråle fra indersiden af døren og kommer Dem i møde.

DEN TYDELIGE ARV.

Spændingen begynder længe før, De overtager din nye MINI. Ikke mindst, når De sammensætter Deres interiør. Udover vores standard Carbon Black-styling til sædekanter og armlæn, kan De vælge Malt Brown, Glowing Red og Satellite Grey.

Tro mod MINI traditionerne kan De give frontpanelet i passagersiden et skræddersyet og charmerende præg. Instrumentpanelet i Piano Black er bagbelyst i et moderne Union Jack-inspireret design.

Forlygterne tilfører et markant design samt den seneste matrix lysteknologi. Og resultatet er til at få øje på. Det adaptive LED lys kan følge vejens kurver, når De drejer i svagt oplyste kryds. Således ser De simpelthen mere af vejen, hvilket øger Deres sikkerhed. Lygternes design fuldendes af de elegante hvide blinklysglas.

LED forlygternes design har fået mere moderne kant. I dagtimerne, når kørelyset er tændt, blinker blinklyset i en fuld cirkel rundt om det unikke forlygte-design. Den sorte inderside i lygtehuset forstærker det ikoniske MINI look yderligere. Og bi-LED lyset giver skarpere indstillinger af både det korte og det lange lys. Så tænd lyset - og kør!

HVIS DE ØNSKER AT VÆRE EKSTRA GODT KLÆDT PÅ.

Vi har samlet en række informationer om modellen, farvekombinationer, hjuldesign, interiørmuligheder samt priser på de forskellige udstyrsvarianter og ekstraudstyr hvis De ønsker at være klædt ekstra godt på inden De skal vælge Deres næste MINI.  

BOOK PRØVETUR.

EXPERIENCE EDITION

MINI 5 DØRS.

PRIS FRA: 272.216 DKK

Udvalgt standard udstyr:

 • 17" sommerhjul på alufælge
 • DAB Radio
 • Remote Key med førerprofiler
 • Sædevarme foran

Experience Edition indeholder:

 • Automatisk klimaanlæg
 • Fartpilot
 • MINI Connected
 • Multifunktionslæderrat
 • Opbevaringspakke
 • Regn og lys censor
 • Parkeringshjælp, bag
 • LED forlygter
 • LED Union Jack baglygter
 • MINI Excitement pakke
 • Metallak

136 hk, forbrug (WLTP) 17,5 km/l, CO2 (WLTP) 124 g/km. Energiklasse A+

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj