MEKANIKERLÆRLING TIL DANMARKS FØRENDE BMW-FORHANDLER.

Jan Nygaard AS er Danmarks førende eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Jan Nygaard AS består af fire afdelinger i henholdsvis Kgs. Lyngby, Ejby/Glostrup, København og Ishøj. Vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse.

Vi søger flere dedikerede og engagerede elever til vores BMW- og MINI-serviceværksteder i Storkøbenhavn – blandt andet til vores nyeste afdeling i Ejby, hvor vi sidste år åbnede Nordeuropas første BMW Service Factory.

Vores BMW- og MINI-værksteder leverer Danmarks bedste service, hvilket er medvirkende til, at BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere.

Din profil.     

For os er det vigtigt, hvem du er som menneske - så skal vi nok give dig de sidste tekniske færdigheder. Du er den type, som lige giver den en ekstra skalle og har lyst til at gøre en forskel for de kunder, som besøger os. Du er nemlig ambitiøs på både dine egne og Jan Nygaard AS' vegne, så både du og dine kunder får en succesoplevelse.

Personlige kompetencer.

  • Du har lyst til en hverdag med biler, teknik og computer – og en verden som udvikler sig i topfart med hybrid og elmotorer.
  • Det tænder dig at kontrollere systemer og knuse problemer.
  • Du er god til at bruge dine hænder og har en god finmotorik.
  • Du har gennemført teknisk skoles grundforløb 2. Måske har du også en HTX eller en lignende gymnasial uddannelse, men det er ikke et krav.
  • Du taler flydende dansk og kan begå dig på engelsk.

Vi tilbyder.

Vi kan tilbyde en udfordrende elevplads med et af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og nytænkende arbejdsplads, hvor der er masser af rum og muligheder for udvikling.

Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både overfor kunderne og for dig, og hvor du løbende vil få indflydelse på din egen hverdag. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, frokostordning og gode personaleforhold.

Ansættelsesstart og arbejdssted.

Primo oktober 2020. Vi søger lærlinge til vores Service Factory i Ejby/Glostrup. Jan Nygaard AS, Erhvervsvej 1, 2600 Glostrup. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Per Carøe Helmark på tlf. 5213 1363.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Øvrige links

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os