VELKOMMEN TIL JAN NYGAARD AS KARRIERESIDE.

OM JAN NYGAARD AS.

Jan Nygaard AS er et ungt bilhus men med mere end 35 års erfaring. Trods vores mangeårige erfaring har vi en ungdommelig og frisk kultur, og vi ledes og udvikles ud fra filosofien om, at vi ønsker at være markedsledende. Det stiller krav til os alle uanset rang og position.

Gennem årene har vi skabt en kultur, der handler om ikke at gå på kompromis – vi vil være bedst. Det har de mange BMW ejere været enige i og kåret os som bilmærket med de mest tilfredse bilejere år efter år*

*Ifølge FDM Autoindex. www.fdm.dk

PROFIL.

Vi beskæftiger os eksklusivt med BMW AG's bilmærker: BMW og MINI da det holder vores fokus skarp, og vi er tilmed autoriseret BMW M og BMW i forhandler.

Vi er også BMW Premium Selection certificerede og har altid et stort udvalg af certificerede brugte BMW på lager.

Vi er samtidig en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener derfor også danske som udenlandske erhvervspersoner og diplomater.

Tilfredse kunder lever vi af, og vi bliver således dagligt bedømt af kunder, hvad angår kvaliteten på den service vores værksteder leverer. Det er den fokus der har gjort BMW til det bilmærke i Danmark med de mest tilfredse kunder flere år i træk.

Vores serviceniveau er omfattende hvad enten De ønsker at gøre brug af vores Simple Comfort Services program, kosmetiske behandlinger, opbevaringstilbud, udlejningsflåde eller et af vores mange andre tilbud.

 

Vi uddanner os konstant og benytter den nyeste teknologi på vores højteknologiske værksteder. Det handler om, at vi ved, at vi ikke kan tillade os at gå på kompromis og være ligeglade og middelmådige, og det er uanset hvad vi beskæftiger os med.

Vi værner samtidig om miljøet og vores værksteder er certificeret efter de strengeste miljøkrav - ligesom BMW, der er i flere år er kåret af Dow Jones Sustainability Index, som verdens mest bæredygtige bilmærke.

Vi er samtidigt et aktivt og dynamisk hus, og vi giver vores kunder mulighed for at deltage i spændende arrangementer i vores helt nye BMW Experience Center. Det være sig alt fra koncerter, konferencer, udstillinger og messer til kokkehold og vinsmagninger og meget mere.

Vi bruger vores sponsorater aktivt i forhold til vores kunder, hvad enten det er indenfor sport eller kultur - vi har således altid arbejdet sammen med nogle af de største sport- og kulturbrands i Danmark.

Vi vil således gøre vores til, at kunderne føler at de er gæster i et spændende, åbent og imødekommende hus.

VORES KULTUR OG VÆRDIER.

Hos Jan Nygaard har vi en drøm; At give vores kunder en positiv og overraskende oplevelse ved at yde en service og kvalitet, der er anderledes og bedre kvalificeret end de forventede.
Vi er en forretning, hvor vi sætter en ære i at gøre vores arbejde mere end godt og, at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er topprofessionelle med høj faglig ekspertise. Samtidig formår vi at være dem, der viser vejen i forhold til service og kvalitet.

Vores medarbejdere oplever, at vi har et godt fagligt miljø, vi hjælper hinanden, har en ligeværdig dialog og frihed under ansvar og vi anerkender de mange gode indsatser.

Vi arbejder ud for devisen om kun at udføre vores arbejdsopgaver på én måde nemlig den rigtige. Kun det bedste er godt nok og vi springer ikke over hvor gærdet er lavest. Vi siger hellere nej end lover noget, vi ikke kan holde.
En af vores fornemste opgaver er at være gode værter. Vi kender vores kunders krav og gør os umage for at opfylde dem.
Vi samarbejder dagligt på tværs af forretningen, fordi det skaber det bedste resultat og det stærkeste hold. Det sikre en ordentlig og retfærdig beslutningsproces, som i sidste ende kommer vores mange kunder til gavn og glæde.

Vi er alle forskellige, og det værdsætter vi. Fordi vi ved at forskelligheden er vores styrke. Derfor er det også en selvfølge, at alle får lige muligheder. Når vi sætter os mål, er de altid fremadrettede og aggressive, fordi vi dermed udfordre os selv til at præstere det ypperste og sprænge rammerne for, hvad vi formår

Vi er stolte af vores virksomhed og påtager os alle rollerne som ambassadører for Jan Nygaard AS. Vi er bevidste om vores adfærd præger vores omgivelser.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os