VELKOMMEN TIL JAN NYGAARD AS KARRIERESIDE.

OM JAN NYGAARD AS.

Jan Nygaard AS er et bilhus med mere end 35 års erfaring. Trods vores mangeårige erfaring har vi en ungdommelig og frisk kultur, og vi ledes og udvikles ud fra filosofien om, at vi ønsker at være markedsledende. Det stiller krav til os alle uanset rang og position.

Gennem årene har vi skabt en kultur, der handler om ikke at gå på kompromis – vi vil være bedst. Det har de mange BMW ejere været enige i og kåret os som bilmærket med de mest tilfredse bilejere år efter år*

*Kilde: FDM Autoindex

PROFIL.

Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med fire forretninger i Danmark. Vi servicerer årligt mere end 10.000 BMW og MINI ejere og sætter en ære i, at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked.

Vi er en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener danske såvel som udenlandske erhvervspersoner og diplomater.

Tilfredse kunder er vores levebrød, og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og blandt årsagerne til at vi, år efter år, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder*.

Vores serviceniveau dækker bredt, lige fra et udvalg af Simple Comfort Services abonnementer, til lufthavnsservice, hjulopbevaring, kosmetiske behandlinger, udlejningsflåde etc.

Alle vores værksteder har fået tildelt miljøcertificeringen DS/EN ISO 14001:2004 af FORCE Certification A/S. Certificeringen er i fin tråd med BMWs fokus på bæredygtig køreglæde, som gennem de seneste 10 år er kåret til et af verdens mest bæredygtige bilmærker**, og har stor betydning for det signal vi sender til kunderne som oplever dette fokus på bæredygtighed helt tæt på, hos vores forhandlere og serviceværksteder.

Vi er et aktivt og dynamisk hus, hvor vi giver kunderne mulighed for at deltage i spændende arrangementer i vores BMW Experience Center. Det kan være alt fra koncerter, konferencer, udstillinger og messer til kokkehold og vinsmagninger etc.

Sponsorater bruger vi aktivt i forhold til vores kunder, hvad enten det er indenfor sport eller kultur - vi arbejder sammen med nogle af de største sport- og kulturbrands i Danmark.

Således vil vi gøre vores til, at kunderne føler at de er gæster i et spændende, åbent og imødekommende hus.

*Kilde: FDM Autoindex

** Ifølge Dow Jones Sustainability Group Index har BMW Group indtaget topplaceringer i indekset for virksomheder med fokus på bæredygtighed i produktionen.

VORES KULTUR OG VÆRDIER.

Målsætning.

Hos Jan Nygaard AS har vi en drøm, vi skal være den markedsledende og trendsættende BMW-forretning i Europa, og dermed det naturlige valg for BMW-kunder.

Vores drøm opfyldes ved at…

Mission.

Vi skaber forbilleder for kundeoplevelser som er anderledes, overraskende.

Værdier.

Jan Nygaard AS er en forretning, hvor vi sætter en ære i at gøre vores arbejde mere end godt, og at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er topprofessionelle med høj faglig ekspertise, og formår at vise vejen i forhold til service og kvalitet.

For dig som medarbejder, vil du opleve, at vi har et godt fagligt miljø, vi hjælper hinanden, har en ligeværdig dialog og frihed under ansvar og at du bliver anerkendt for din indsats.

Vores værdier fortæller os noget om, hvad vi kan forvente af hinanden, og hvordan vi gerne vil have andre skal se os. Værdierne fortæller også, hvordan vi løser vores arbejdsopgaver.

  • Vi er gode værter og yder exceptionel kundeservice med fokus på totaloplevelser, hvor kunden er og forbliver i centrum.
  • Vi udfører vores arbejde med højeste kvalitet, internt såvel som eksternt.
  • Vi samarbejder, fordi det skaber det stærkeste hold.
  • Vi er fair og respektere den enkelte.
  • Vi har lyst til at udvikle os, og har en sund fejlkultur, da fejl er en mulighed for udvikling.
  • Vi er engagerede og stille høje krav til os selv.
  • Vi er stolte af vores virksomhed.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os