HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.
Stærk, elegant og elektrificeret køreglæde.

Vores plug-in-hybrider byder på et udtryksfuldt design, en masse smarte og innovative løsninger kombineret med en problemfri vekselvirkning mellem en kraftfuld forbrændingsmotor og en lydløs elmotor.

Ingen andre har flere end os, så uanset hvad De leder efter, vil De finde netop Deres plug-in-hybrid hos BMW.

HYBRID FAKTA.

Hybridbiler forener det bedste af to verdener og giver Dem derfor fine muligheder for at slå et slag for miljøet. Men hvordan fungerer samarbejdet mellem el- og benzinmotorer i praksis? Her kommer sammenfatningen.

Vores hybridbiler har en effektiv forbrændingsmotor og en kraftig elmotor, der arbejder problemfrit sammen. De kan selv vælge, når De vil køre på batteri, og når De vil benytte det andet drivmiddel som diesel eller benzin. De oplader hybriden via elnettet, præcis som en normal elbil. Når elmotoren standser, tager benzin- eller dieselmotoren i stedet over. Der tanker De som sædvanligt. Den konventionelle kørsel giver lang rækkevidde, mens elmotoren bidrager til mindre udslip og næsten lydløs køredynamik, især i bytrafik.

DERES KØRESTIL PÅVIRKER DEN KØRTE STRÆKNING.

For at optimere Deres kørsel og mindske forbruget har bilerne fire forskellige kørselstyper.

 • Komfort
 • Sport
 • ECO PRO - her får De hjælp af intelligente funktioner, der hjælper Dem med at køre brændstofbesparende.

BMW e-Drive.

Vores hybridbiler har en effektiv forbrændingsmotor og en kraftig elmotor, der arbejder problemfrit sammen. De kan selv vælge, når De vil køre på batteri, og når De vil benytte.

BMW 330e.

 • BMW 225xe.

  BMW 225xe Active Tourer er bilen, der er fuld af energi. Den opfylder praktiske gøremål et et lavt bærdstofforbrug og en sporty attitude, som er uovertruffen i dette segment. De får acceleration fra 0 til 100 på kun 6,7 sekunder og nu med en øget elektrisk rækkevidde på op til 53 km.

 • BMW 330e.

  Opdag plug-in-hybrid versionnen af vores bedst sælgende sportssedan hos Jan Nygaard AS. Takket være den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmoter for De 252 fyrige hestekræfter, som problemfrit kombineres med en højeffektiv elmoter. Rækkevidden er siden forgængeren øget med hele 50% og er nu kommet på 58 km.

 • BMW 330e Touring.

  Som den første BMW Touring med hybridmotor kombinerer BMW 330e Touring maksimal køreglæde med en markant reduceret CO2-udledning – og en rent elektrisk rækkevidde på op til 63 km, der tilbagelægges helt emissionsfrit.

 • BMW 530e.

  BMW 530e er en af de bedste plyg-in hybrid i sit segment. Den klarer 0-100 km/t på 6,2 sekunder og har en tophastighed på 235 km/t. Bilen forener elektrisk kørsel uden emission på kortere strækninger med dynamiske præstationer og høj komfort på længere ture.

OPLADNINGSBARE X-MODELLER.

Flere af vore populære X-modeller findes nu som opladningshybrider . Perfekt til dem, som begiver sig ud på længere udflugter og ikke vil gå på kompromis, hverken hvad gælder mængden af bagage eller hensynet til miljøet.

BMW X1 xDrive 25e.

 • BMW X1 xDrive 25e opfylder de støreste krav til køredynamik og effektivitet med sin ultramodderne plug-in-hybridmotor. Kombinationen af en kraftig elmotor og en effektiv forbrændingsmotor resulterer i en imponerende ydeevne og leverer den køreglæde, der er så typisk for BMW.

BMW X2 xDrive 25e.

 • En sportslig og stilren SUV udrustet med den seneste generations batteriteknologi med en elektrisk rækkevidde på op til 57 kilometer. Kombineret med en kraftig mtoor og BMW TwinPower-teknologien vil give Dem krille i maven, når De kører fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder. Bilen kan bestilles i løbet af 2020.

BMW X3 xDrive 30e.

 • Med BMW X3 xDrive 30e får De det bedste fra to verdener: En elektromotors dynamik og effektivitet kombineret med forbrændingsmotorens rækkevidde og komfort. En plug-in-hybrid som SUV, der byder på en manøvredygtig køreoplevelse med intelligente teknologier og dynamisk accelerationsevne. Rent elektrisk rækkevidde på op til 46 km.

BMW X5 xDrive 45e.

 • Den nye BMW X5 xDrive 45e giver dig en samlet systemeffekt på hele 394 hestekræfter, en rækkevidde på indtil 87 km ved elkørsel, et karakteristisk sportsligt udseende, ubegrænset off-road-præstation og en enestående effektivitet. Med andre ord får De alt De behøver for at komme hen til hvor, De ønsker. Når De vil det.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os