GRAND OPENING.

Med indtoget af mobile og digitale funktioner er vores hverdag allerede blevet lettere. Tilgang til viden lige ved hånden har gjort os klogere. Omfattende services og tjenester afløser i stigende grad for manuelle og tidskrævende handlinger. Set i lyset af vi lever i en verden, der med fascination og begejstring funktionelt forandres med enorm hast, besluttede vi for 2½ år siden at finde frem til, hvorledes Jan Nygaard AS fortsat i fremtiden vil være en værdiskabende samarbejdspartner for vores kunder i en dagligdag, hvor mulighed for selvbetjening bliver større dag for dag.

Vores nye funktions- og strategiplan blev godkendt af BMW AG og ledte efterfølgende til, at vi eksklusivt har fået lov til at give vores bud på fremtidens bilhus, der består af to centrale enheder; SERVICE FACTORY og EXPERIENCE CENTER.

Nu er tiden endelig kommet, hvor vi kan byde velkommen og det er vores store fornøjelse at inviterer Dem med ledsager til Grand Opening og præsentation af vores nye BMW Experience Center.

Hvornår:
Torsdag den 26. september kl. 17.30

 

S.U.: fredag den 20. september.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj