VI STØTTER GADENS BØRN.

HVEM ER GADENS BØRN?

Gadens Børn er en non-profit organisation, der siden 2012 har arbejdet for at hjælpe børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien til en sund, tryg og mulighedsrig fremtid væk fra gaden gennem adgang til kvalitetsuddannelse, sundhedsydelser, daglige måltider, tryghed og omsorg. Det er missionen at kapacitetsopbygge børnene mentalt og fysisk til et liv væk fra gaden ved at væbne dem med redskaber til at udforske og realisere deres egne evner, færdigheder og interesser, med hvilke de kan få mulighed for at bryde deres sociale arv og blive til bidragende samfundsborgere.

Netop dét kæmper Gadens Børn for gennem 12 projekter, der omfatter tre skoler, to mobile sundhedsklinikker, et baby- og mødrecenter, et pigehjem, aktivitetscentre i slummen m.m. Gadens Børn arbejder aktivt med FN’s Verdensmål 3 og 4 for at sikre mental og fysisk sundhed samt kvalitetsuddannelse hos de over 700 gadebørn i Kolkata, der hver dag får glæde af Gadens Børn tilbud.

Hos Jan Nygaard AS har vi siden 2018 været erhvervspartner i Gadens Børn, hvor vi har støttet deres indsats for børnene på en række niveauer.


Donation af biler til auktionen til Gadens Børn årlige velgørenhedsgalla, der i 2021 indsamlede 86.000 kr. til børnene på gaden.


Donation af faciliteter til Gadems Børn årlige Luksus Lopper & Modeshow, der i 2021 indsamlede 188.000 kr. til børnene.


Donation af fast årligt beløb til opstart og drift af et 24 timers center i Kolkatas Red Light District i 2022, hvor børnene er sikret varme hænder at være i, bløde madrasser at hvile sig på, samt trygge, nærende og stimulerende rammer, mens deres mødre er på arbejde.


Donation af varevogn til brug for Gadens Børn arbejde på vejene samt afhentning af diverse donationer til velgørenhedsevents samt Gadens Børn genbrugsbutik "Luksus Second Hand by Gadens Børn" på Frederiksberg.

LUKSUS LOPPER & MODESHOW.

I år afholdes Gadens Børns årlige Luksus Lopper & Modeshow, d. 19. marts i vores BMW Experience Center.

Sådan så det ud i 2021, hvor der blev indsamlet 188.000 kr. til børnene.

De kan tilmelde Dem til dette års Luksus Lopper & Modeshow herunder.

HVORDAN KAN DE HJÆLPE?

Det er så lidt, der skal til for at give udsatte børn en chance for at overleve, komme i skole og være raske og trygge. Deres støttekroner rækker længere, end De tror i Kolkata. For blot 100 kr. kan Gadens Børn eksempelvis sikre 50 gadebørn mad i maven, 3 gadebørn tøj på kroppen og 5 børn et tæppe at varme sig med i de kolde nattetimer.

Besøg Gadens Børns hjemmeside for at læse mere omkring deres intiativer.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj