PRAKTIKANTER OG ELEVER.

Som praktikant eller elev hos Jan Nygaard AS er det vigtigt at du brænder for at lære, og har lyst til at prøve kræfter med mange forskellige type af opgaver. Vi tilpasser og skruer løbende op for niveauet, så det matcher din udvikling.

Vi prioriterer din udvikling og det gør du også.

Du skal have vilje! Vi ved, at du udvikler dig bedst ved at få hands on på projekterne med det samme. Så det er vigtigt, at du er parat til at blive udfordret. Vi garanterer, at vi kan understøtte dine ambitioner og udvikling, hvis du har modet og viljen.

Hos Jan Nygaard AS prioriterer vi vores praktikanter og elever højt, og det er ikke uden grund, at langt de fleste vælger at fortsætte karrieren hos Jan Nygaard AS, når studiet afsluttes. Vi har talrige af eksempler på, at flere af vores ansatte påbegyndte karrieren som studentermedhjælper eller elev, hvilket har givet dem den optimale start på deres karriere. Ved at bruge de ting, du har lært på studiet i praksis, gør at du på kort tid, kan udvikle og udfordre din faglighed, og hurtigt blive endnu dygtigere.

Hos Jan Nygaard AS er vi vant til at tage praktikanter, elever og nyuddannede ind og oplære dem. Det kræver selvfølgelig ressourcer, men det er også berigende, da ungdommen kommer med talent og nye input, som kan flytte virksomheden. Hos Jan Nygaard AS mener vi, at den nye generation er vigtig for udviklingen og dynamikken i huset og ikke mindst vores eksistens.

Indenfor hvilke fagområder kan jeg søge praktik- og elevplads?

Hos Jan Nygaard AS kan du starte din karriere med en praktik- eller elevplads inden for et af vores fagområder.

  • Mekaniker
  • Karrosseritekniker/pladesmed
  • Reservedelsekspedient
  • Sælger

Som elev hos Jan Nygaard AS er du sikret en god og lærerig uddannelse, som giver dig en god start på din erhvervskarriere – der forhåbentlig fortsætter hos Jan Nygaard AS efter endt uddannelse.

Ønsker du at starte din karriere hos Jan Nygaard AS, så send din motiverede ansøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Øvrige links

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os