EFTERMARKEDSELEV.

 

Vi søger en flittig og ansvarsbevidst eftermarkedselev til vores værksted. Har du interesse for biler og lyst til at arbejde i en attraktiv branche, med særdeles gode jobmuligheder efter endt uddannelse? Så er det måske dig vi søger.

Jan Nygaard AS er Danmarks førende BMW og MINI forretning placeret i København S, Ejby, Kongens Lyngby og Ishøj. Vi er 250 medarbejdere, der hver dag er 100 % dedikeret omkring at betjene og service vores eksisterende kunder, så vores kundeservice matcher BMW’s høje standard.

Uddannelsen som eftermarkedselev, med auto som speciale, tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra tilbudsafgivning, kundeindskrivninger og til fakturering, samt indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og ikke mindst oplæring i kunsten at drive et værksted med fokus på kundetilfredshed.

Du bliver en del af en stærk kultur (Se vores værdier på vores karriereside) hvor vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige service. Derfor ser vi gerne, at du som person har en glad og positiv tilgang til tingene, og forstår, at et smil også kan høres i telefonen.

 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du er fleksibel, imødekommende med gode samarbejdsevner
  • Du har et stort gå-på-mod og kan bevare smilet og den positive indstilling når tingene går stærkt
  • Du har sans for kvalitet og øje for detaljer
  • Du har bestået EUX Business eller HHX og har nogle års erfaring fra studie- eller fuldtidsjobs med kundebetjening

 

VI TILBYDER

  • En interessant, alsidig og spændende uddannelse
  • Personlig og faglig udvikling i en udfordrende og travl hverdag
  • Et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt dygtige og engagerede kollegaer, hvor du løbende vil få indflydelse på din egen hverdag
  • Et professionelt bilhus der udvikler sig i takt med kundernes behov

Du får mulighed for at arbejde i en organisation i vækst og med to af verdens stærkeste brands – BMW og MINI. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, frokostordning og gode personaleforhold.d

ANSÆTTELSESSTART, ARBEJDSSTED & ARBEJDSTID

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og arbejdsstedet vil være skiftende med tilknytning til Ejby. Din arbejdstid er 37 timer, mandag til fredag indenfor et nærmere aftalt tidsrum mellem kl. 06.00 og 18.00.

 

INTERESSERET?
Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Per Helmark på 5213 1363 eller Eftermarkedschef Tonny Haugsted på 5213 1350. Send din ansøgning og CV via nedenstående link:

For yderligere information vedrørende vores kultur og rekrutteringsproces henvises til vores karriereside.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Øvrige links

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os