BMW Premium Selection

BMW PREMIUM SELECTION.
Certificerede brugte biler. Næsten som nye.

Med BMW forventer De med rette klasse og kvalitet. Det ved vi, og derfor er det ikke enhver BMW, vi giver klassifikationen BMW Premium Selection.

Det er særligt udvalgte biler, og kun de bedste slipper gennem nåleøjet. Bilerne er højst 5 år gamle og har maks. kørt 120.000 km – men som regel er det meget mindre. De er blevet passet og plejet af deres forrige ejere. Alle serviceeftersyn er overholdt, og har der været reparationer, er der kun blevet brugt originale BMW reservedele.

BMW PREMIUM SELECTION.

  • 360 graders teknisk og kosmetisk tjek.
  • 24 måneders brugtbilsgaranti.
  • Bilen er højst 5 år og har maks. kørt 120.000 km.
  • Europæisk vejhjælp
  • Attraktive finansieringsmuligheder

 

KLASSE, KVALITET OG TRYGHED.

Det er udgangspunktet, når vi lader bilen gennemgå vores certificeringsprogram. Bilen testes og kontrolleres efter en procedure udarbejdet af BMW – i øvrigt meget lig den kontrol, enhver ny BMW gennemgår før den forlader fabrikken. Vores kontrol er så gennemgribende, at vi efterfølgende kan levere bilen med en nyvognslignende garanti. Med BMW Premium Selection får De med andre ord en bil, der er næsten som ny, til en attraktiv pris. Med en BMW Premium Selection får De klasse, kvalitet og tryghed – med garanti.

360° TEKNISK- OG KOSMETISK TJEK.

Hele bilen og alle detaljer gennemgås minutiøst af vores eksperter i BMW Premium Selection certificeringsfasen.

Alle systemer, komponenter og funktioner tjekkes – lige fra bilens motor og lak ned til handskerummets lås. Alle sikkerhedsrelaterede detaljer tjekkes, eksempelvis airbags, dæk, bremser og lys. Og så kontrollerer vi, om bilen er serviceret efter bogen, og skulle der være blot den mindste uregelmæssighed, så retter vi op på den.

I kraft af vores grundige, standardiserede kontrol kan De være sikker på, at Deres BMW Premium Selection er i tiptop stand. Eller som vi siger: næsten som ny.

En BMW Premium Selection har ingen hemmeligheder. Som autoriseret BMW værksted kender vi den enkelte bils historie indgående og vi lægger alt åbent frem – lige fra oplysninger om bilens alder til antal kørte kilometer. Vi dokumenterer alle serviceeftersyn, alt vedligeholdelsesarbejde og alle tekniske modifikationer. Sådan giver vi Dem sikkerhed for, at Deres BMW Premium Selection er blevet passet, plejet og serviceret af eksperter.

ATTRAKTIVE FINANSERINGS MULIGHEDER.

Biler i særklasse med leasing og finansieringsmuligheder, der matcher. De får begge dele hos os. Træk på vores omfattende erfaring og ekspertise, og vælg en af vores attraktive løsninger.

Vi skræddersyr en finansiering, der præcist passer til Dem og Deres økonomi. Vælger De vores leasingprogram, har De også mulighed for den individuelle løsning.

Vi tilbyder:

 • Attraktiv rente
 • Flexleasing
 • Sæsonleasing

Er det De søger ikke på listen, kontakt os gerne så undersøger vi om vi kan hjælpe.

LEVERES MED LIVREM OG SELER.

BMW Premium Selection er kvalitet og komfort i særklasse. Driftssikkerheden er i top og det gælder også for bilens sikkerhedsudstyr og -systemer. Det gør hver eneste kilometer til en tryg oplevelse. Trods dette kan uheldet ramme, en punktering for eksempel - men bare rolig: Også her gør vi det lidt bedre. Med BMW Vejhjælp Mobile Care er vi på pletten med hjælp og vejledning – enten telefonisk eller på stedet. Har De brug for vejhjælp herhjemme eller i udlandet, så er vores mobile servicepersonale hurtigt fremme hos Dem. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. BMW Vejhjælp Mobile Care - Tlf. 8030 4045. Bemærk ved punkteringer skal der enten være lappekit i bilen, eller den skal køre på anbefalede Run-Flat dæk. Omkostninger i forbindelse med dækskift er ikke inkluderet.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj