BMW X6.

Kraftfuld og dynamisk. Stærk som en X model, sportslig som en coupé. BMW X6 bryder alle grænser. De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics forener stort kraftoverskud med lavt forbrug, mens BMW xDrive sender kræfterne effektivt ned på asfalten. Det høje udstyrsniveau, fx med Design Pure Extravagance, og den fornemme materialekvalitet skaber en bil, som med garanti vil gøre en flot entré – og så er den ovenikøbet også praktisk.

BRED. STÆRK. DYNAMISK.

Tag styringen. BMW X6 er bygget til at blive kørt.

BMW X6 kombinerer X modellernes robuste look med Coupé-modellernes elegante sportslighed. Forenden udstråler viljestyrke. De enorme luftindtag giver en forsmag på det kraftværk, der gemmer sig under hjelmen, mens den klassiske dobbeltnyre er trukket i sit mest sportslige outfit og tilfører designet kraft og suverænitet.

Kombinationen med dobbeltforlygterne og de yderligt placerede tågeforlygter sikrer, at BMW X6 udstråler overlegen styrke og stil. Betragter man bilen i profil, hæfter øjet sig straks ved den coupéagtige taglinje og de fornemme kromlister, der indrammer rudepartierne. Her bliver BMW X6’s aktive formsprog tydeligt. Den første del af den unikke sidelinje løber fra de muskuløse forskærme til dørgrebene i bagdørene. Anden del af linjen starter over baghjulet og løber dynamisk videre til bagenden.

Dynamikken fortsætter også i bagendens brede design, hvor vandrette linjer er med til at fremhæve bilens solide udtryk. Budskabet er soleklart: BMW X6 er klar til at lægge vanetænkning og begrænsninger bag sig.

 

 

SPARER PÅ DRÅBERNE. IKKE PÅ KØREGLÆDEN.

BMW X6 ved, hvordan man udnytter ressourcer bedst muligt. Det beviser bilens uimodståelige dynamik og de lave forbrugs- og udledningsværdier. De innovative BMW EfficientDynamics-teknologier som for eksempel intelligent letvægtskonstruktion eller den avancerede aerodynamik sikrer ren køreglæde

GRÆNSELØS KRAFTFULD.

Det markante design, der kendetegner BMW X6, er umiskendeligt. Men i sidste ende er frem for alt én ting af afgørende betydning: Hvordan føles det at sætte dette kraftværk i bevægelse? Undervognen på BMW X6 sætter selv i standardkonfiguration nye standarder for køreglæde. BMW xDrive leverer overbevisende vejgreb på alle vejunderlag og i alt slags vejr. Læg dertil suveræn retningsstabilitet og begejstrende smidighed og billedet er perfekt.

Som ekstraudstyr kan De derudover vælge mellem flere adaptive undervognspakker og aktiv styring, som sikrer endnu større køreglæde.

BMW X6 kan tage mange byrder af Deres skuldre. Bilens intelligente systemer hjælper Dem godt på vej. Den fuldautomatiske parkeringsassistent og Surround View gør det for eksempel nemt af manøvrere under uoverskuelige trafikforhold. Maksimal komfort. Optimal sikkerhed. Ren køreglæde.

 

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj