BMW M4 CABRIOLET.

Adrenalin under åben himmel. Med ultra præcise styreegenskaber, imponerende smidighed og begejstrende dynamik. Med en motor, der på overlegen vis demonstrerer overskud. Med en vifte af teknologier, der har bevist sit værd inden for motorsporten. Og med en selvsikker stil, der ses på dit brede smil, når metalfoldetaget er nede. BMW M4 Cabriolet er essensen af ambitiøs frihed på fire hjul.

DESIGN MED SJÆL.

BMW M4 Cabriolet inspirerer med ægte sportsappeal, en dynamisk profil og et metalfoldetag, der sikrer grænseløs køreglæde året rundt. Designhighlights omfatter også M dobbeltnyren med dobbeltribber og M4-emblem, de klassiek M grillelementer i forskærmene og de vinklede, dobbelte M afgangsrør.

BMW M4 Cabriolet har et kraftfuldt, sporty look med sine langstrakte linjer og muskuløse skærme. Den langstrakte silhuet afsluttes med et karakteristisk og kraftfuldt bagendedesign, der emmer af overskud. Hvad enten taget er oppe eller nede.

Der venter Dem adrenalinpumpende øjeblikke af intens skønhed, når De jagter solen bag rattet i BMW M4 Cabriolet. Dels takket være motorens 431 hk, som leverer kræfterne i præcist afmålte doser, og dels takket være de mange teknologier, der er overført fra motorsporten, fx det aktive M differentiale og M Servotronic. Det giver Dem mulighed for altid at reagere med maksimal præcision og teknisk perfektion, så De kan presse sig selv helt til grænsen. Og sende Deres puls i vejret.

HJERTEBLOD+.

Køreoplevelsen i BMW M4 Cabriolet er kendetegnet ved at være imponerende intens og en kilde til endeløs køreglæde. Alt ved denne high performance sportsvogn er trimmet til at levere kraftfuld dynamik og smidige køreegenskaber. Og takket være de mange teknologier, der er overført fra motorsporten, formår denne model altid at forvandle motorens kræfter til knivskarp fremdrift. Det er en kvalitet, som får endnu et løft med ekstraudstyret M Competition-pakke, der omfatter en optimering af motorydelsen og en specialkonfigureret adaptiv M undervogn.

M COMPETITION-PAKKE.

Rendyrkede racing-oplevelser: M Competition-pakken til BMW M4 Cabriolet leverer endnu bedre performance takket være optimeret motorydelse, en specialkonfigureret adaptiv M undervogn, ny kalibrering af Dynamic Stability Control (DSC), det aktive M differentiale og 20-tommer M letmetalfælge med forskellige dækstørrelser for og bag.

Ydelsen fra den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er øget til 450 hk (331 kW). M sportsudstødningen leverer en ekstremt kraftfuld og karakteristisk motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede adaptive M undervogn og de ekstremt sportslige styreegenskaber, at bilen lystrer dit mindste vink med knivskarp præcision. M sikkerhedsselerne yder den bedst mulige beskyttelse og er udført med flotte M striber.

M Competition-pakken tilfører det udvendige design eksklusive, smedede og højglansdrejede 20-tommer M stjerneegerfælge 666 M med forskellige dækstørrelser. Bilens sporty stil fremhæves med BMW Individual Shadow Line, som på denne model også omfatter sort højglans på dobbeltnyren, luftindtagene i forskærmen samt modelemblemet og rundes af med mørkforkromede afgangsrør.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj