Oplev den helt nye BMW iX på nærmeste hold.

Oplev en pioner indenfor en ny tidsalder - nemlig BMW iX, der lanceres til november. Samtidig benytter vi lejligheden til at præsentere alt det andet nye fra BMW og MINI, priser og kampagner for det resterende år.

FÅ ALLE SANSERNE TILFREDSSTILLET.

De får ikke blot muligheden for at opleve BMW iX. Vi sørger selvfølgelig for lækker forplejning. Ingen mindre end Morten Falk og Christian Wellendorf sørger for at alle sanserne kommer i spil.

Morten Falk

Professionel kok, medejer af restaurant Babette, deltager ved Bocuse d’Or, vinder af Sol over Gudhjem og tidligere Køkkenchef på Kadeau Bornholm.

Christian Wellendorf

Kaptajn for det danske kokkelandshold, medejer af restaurant Babette, kåret som Verdens Bedste Commis ved Bocuse d’Or og tidligere vinder af det individuelle VM for kokke.

TILMELD DEM GRATIS HER.

Tid og sted

8. september - kl. 17.00 - 20.00
Jan Nygaard AS
Firskovvej 33, 2800 Lyngby

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Value is required
Value is required

Vi behandler Deres oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg vores websted. Ved at klikke på ovenstående accepterer De, at vi kan behandle Deres oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Vi anvender Autopilot som vores marketingplatform. Ved at klikke på ovenstående, anerkender De, at dine oplysninger vil blive overført til Autopilot til behandling. Lær mere om Autopilots privatlivspraksis her.

Tak for Deres tilmelding

OPSTÅET UD FRA EN VISION. SKABT TIL ELEKTRISK KØRSEL.

Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det reducerede formsprog giver bilen en moderne og udtryksfuld fremtoning. Mens den rummelige kabine er præget af eksklusiv luksus, der sikrer optimal komfort på alle fem pladser i kombination med de mest moderne teknologier. Oplev BMW iX – Deres personlige favoritsted på hjul.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj