BMW i3 ReLeasing.

BMW i3 er ikonet, der ændrede måden, vi ser på elektricitet som brændstof og satte en ny standard for, hvad elektrificeret køreglæde egentlig betyder.
 
Nu hvor De ikke længere kan bestille en helt ny BMW i3 kan vi helt ekstraordinært tilbyde dig at privatlease en lidt brugt BMW i3s Charged Plus.
 
Der er et begrænset antal biler tilgænglige så der er tale om først til mølle.
 
Bilerne er alle under 15 måneder og har max kørt 16.000 km

VISIONÆR FRA ALLE VINKLER.

BMW i3 følger ikke nogen trend. Den er et udtryk for en selvsikker livsstil. Den er designet med et klart og progressivt formsprog, der giver det indvendige design loungekarakter. Bilens elegante og afslappede natur begejstrer med bæredygtige materialer og funktionelle detaljer. Det er en bil, der sætter nye, individuelle standarder.

BMW i3 har alt, hvad de skal til for at klare den moderne mobilitets udfordringer – helt lydløst. Batteriet kan på 45 minutter oplades til op til 80 % i en hurtigladestation. Bilens intelligente energistyring gør den fleksibel og ekstremt effektiv – både i byen og på lange strækninger.

 
 

Fra chassis til kabinemodul – den intelligente kombination af drivlinje og letvægtskomponenter giver BMW i3 sin helt unikke køredynamik. Takket være den 100 % elektriske BMW eDrive-motor accelererer BMW i3s fra 0-100 km/t på 6,9 sekunder. BMW i3s er udstyret med 184 HK og et drejningsmoment på 270 Nm. Life-modulet er en moderne kabinekonstruktion af kulfiberforstærket plast (CFK). Materialet, der ofte også bare betegnes som carbon, er ikke kun ekstremt let, men også både stærkere og mere robust end stål. Bilens lave vægt og tyngdepunkt øger manøvredygtigheden og rækkevidden.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj