BMW i3.

Med nyt batteri og længere rækkevidde kan den nye BMW i3 køre helt op til 285-310 km*. på én opladning. Udover dette kan De i en BMW i3 se frem til at accelerere næsten helt lydløst fra 0-100 på blot 7,3 sek.

BMW i3 kan fås med tre forskellige udstyrspakker, der alle er specielt fremstillet til at imødekomme Deres behov og give Dem ren køreglæde.

VISIONÆR FRA ALLE VINKLER.

BMW i3 følger ikke nogen trend. Den er et udtryk for en selvsikker livsstil. Den er designet med et klart og progressivt formsprog, der giver det indvendige design loungekarakter. Bilens elegante og afslappede natur begejstrer med bæredygtige materialer og funktionelle detaljer. Det er en bil, der sætter nye, individuelle standarder.

BMW i3 har alt, hvad de skal til for at klare den moderne mobilitets udfordringer – helt lydløst. Batteriet kan på 45 minutter oplades til op til 80 % i en hurtigladestation. Bilens intelligente energistyring gør den fleksibel og ekstremt effektiv – både i byen og på lange strækninger.

 
 

KRAFTIGERE. HURTIGERE. LÆNGERE.

Det har aldrig været nemmere at komme langt omkring: BMW i3 har en rækkevidde på hele 310 kilometer*. Det nye kraftige batteri giver elmotoren endnu mere energi – og Dem endnu større elektrisk køreglæde.

Fra chassis til kabinemodul – den intelligente kombination af drivlinje og letvægtskomponenter giver BMW i3 sin helt unikke køredynamik. Takket være den 100 % elektriske BMW eDrive-motor accelererer BMW i3 fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Og med 6,9 sekunder er BMW i3s endnu hurtigere. Med en ydelse på 170 HK og et drejningsmoment på 250 Nm giver elmotoren i BMW i3 op til 310 kilometers* emissionsfri køreglæde. BMW i3s med 184 HK og et drejningsmoment på 270 Nm har samme store rækkevidde. Life-modulet er en moderne kabinekonstruktion af kulfiberforstærket plast (CFK). Materialet, der ofte også bare betegnes som carbon, er ikke kun ekstremt let, men også både stærkere og mere robust end stål. Bilens lave vægt og tyngdepunkt øger manøvredygtigheden og rækkevidden.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj