BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

BMW 6-serie Gran Turismo imponerer med unik æstetik, generøse proportioner og luksuriøs kabineindretning. Dens overlegne køreegenskaber sikrer sporty dynamik – og kørekomfort i topklassen på lange ture. Denne bil er et udtryksfuldt statement om moderne design og raffineret køreglæde.

 

STÆRK KARAKTER.

Med sine rene konturer og sit moderne design brænder BMW 6-serie Gran Turismo sig fast på nethinden. Bag det flydende designsprog venter et komfortabelt bilkoncept, som byder på såvel luksus som høj funktionalitet. Bilen er bygget til at opfylde store forventninger, og det er den perfekte rejseledsager med en kombination af elegance og sporty stil.

De adaptive LED-forlygter i smalt design med unikt formede lygtetuber skaber et bredt og kraftfuldt udtryk i BMW 6-serie Gran Turismos forendedesign. De lave, L-formede baglygter følger LED-lygteelementernes tredimensionelle form og sikrer bilen en dynamisk afslutning.

 

"BMW 6-serie Gran Turismo henvender sig til kræsne kunder, som værdsætter individualitet, æstetik og exceptionel kørekomfort."

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

DEFINITIONEN PÅ STIL.

Skulpturelle former og en forlænget profil giver BMW 6-serie Gran Turismo en imponerende fremtoning. Kraftfuldt formede overflader står i skarp kontrast til den blidt faldende taglinje, der udstråler elegance og sporty stil. Den markante bagende fremhæver de dynamiske kvaliteter, der udgør dette unikke bilkoncept.

Kombinationen af æstetisk design, rummelighed og komfort gør BMW 6-serie Gran Turismo til en pioner for stilsikker langdistancekørsel. Aktive affjedringsteknologier skaber de perfekte rammer for de overlegne køreegenskaber med begejstrende dynamik ved alle hastigheder.

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os