BMW 6-Serie Gran Turismo bliver fra juli 2021 ikke længere produceret til det danske marked, og udgår derfor af vores sortiment.

BMW 6-SERIE GRAN TURISMO.

Ambitiøs i enhver henseende: BMW 6-serie Gran Turismo står for elegant og unikt design, omfattende rejsekomfort og suveræn køredynamik. Med en ny nyreform og et ændret lygtedesign fremhæver det markante eksteriør bilens individuelle udtryk endnu mere og får den til at fremstå endnu mere progressiv. Kabinen byder på en luksuriøs rummelighed præget af eksklusive materialer og innovative features. I kombination med en perfekt afstemt køredynamik kan en rejse i BMW 6-serie Gran Turismo kun blive for kort.

ATTRASKTIVE OG MARKANTE DESIGNDETALJER.

Enestående elegant: BMW 6-serie Gran Turismos eksteriørdesign imponerer med et dynamisk udtryk og en usædvanlig karakter. En mere kantet nyreform og et ændret lygtedesign foran tilfører bilen et markant ansigt og et meget skarpt blik.

Trods de generøse pladsforhold afslører de flydende linjer og det kraftfulde formsprog, at BMW 6-serie Gran Turismo har sportslige ambitioner, og det præger den coupéagtige taglinje frem mod den brede bagende med sporty udstødningsrør.

Den elegante og rummelige kabine byder på optimal komfort og både dynamiske og elegante højdepunkter i form af eksklusive detaljer som sportslæderrattet eller betjeningselementerne i sort højglans.

"BMW 6-serie Gran Turismo henvender sig til kræsne kunder, som værdsætter individualitet, æstetik og exceptionel kørekomfort."

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

IMPONERENDE DESIGNUDSTYR.

Udstyret til det usædvanlige: BMW 6-serie Gran Turismo byder på fantastiske designhøjdepunkter for at skille sig ud fra mængden. Den nydesignede nyre og BMW laserlyset præger det dynamiske frontdesign.

Ekstraudstyr som M sportsbremserne med mørkeblå eller røde bremsekalibre er et markant blikfang, når bilen betragtes fra siden, og de sørger samtidig for optimale bremseværdier.

Trapezformede rørhaler understreger den brede bagendes sportslige udtryk.

Også inde i kabinen mærker man bilens eksklusive karakter takket være særlige detaljer som de keramiske applikationer på betjeningselementerne og panoramaglastaget.


BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os