BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Et udtryksfuldt design, sportslige køreegenskaber og masser af plads til hverdagen: Den nye BMW 4-serie Gran Coupé begejstrer over hele linjen. Med sin høje kørekomfort og masser af plads med fem fuldgyldige sæder og et stort bagagerum er denne elegante 5-dørs Gran Coupé den perfekte ledsager i enhver situation.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉS SPORTSLIGE KØREEGENSKABER.

Forakslen på den nye BMW 4-serie Gran Coupé er 25 mm bredere sammenlignet med forgængermodellen og giver en optimeret styring og endnu mere sportslige køreegenskaber. I et samspil mellem effektive BMW TwinPower Turbo-motorer i nyeste generation og perfekt afstemte undervognskomponenter som for eksempel M sportdifferentialet, der fås som ekstraudstyr, opstår der en køreoplevelse præget af dynamik og stabilitet.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ VÆKKER BEGEJSTRING MED SINE DYNAMISKE KØREEGENSKABER.

De højeffektive motorer i BMW 4-serie Gran Coupé.

BMW 4-serie Gran Coupé er udstyret med højeffektive 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzin- eller dieselmotorer i nyeste generation. BMW M440i xDrive Gran Coupé kommer med en kraftig 6-cylindret BMW M TwinPower-benzinmotor på 374 hk og intelligent firehjulstræk.

Adaptiv M undervogn for bedst mulig dæmpning.

Med en adaptiv M undervogn som ekstraudstyr kan du til enhver tid fastlægge undervognskarakteristikken i din BMW 4-serie Gran Coupé ved hjælp af Driving Experience Control. De elektronisk styrede dæmpere i den adaptive M undervogn tilpasser sig straks til din ønskede køremåde og vejforholdene.

Variabelt sportsstyretøj med Servotronic.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Alt efter køresituationen og hastigheden reagerer din BMW 4-serie Gran Coupé med forskellige grader af styring, når De drejer på rattet.

M sportdifferentiale for et optimalt vejgreb.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ GØR SPORTSLIG ELEGANCE HVERDAGSEGNET.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉS ÆSTETISKE DESIGN.

BMW 4-serie Gran Coupé præsenterer en elegant coupéagtig linjeføring og et progressivt designsprog. Den brede nyre med sekskantet gitterstruktur tilfører fronten et kraftfuldt udtryk. Sammen med de flade forlygter og de store luftindtag i siderne præger den Gran Coupés markante ansigt.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉS RUMMELIGE KABINE.

I BMW 4-serie Gran Coupés rummelige kabine venter der ikke kun fem fuldgyldige siddepladser, men også en imponerende bagagerumsvolumen på op til 1.290 liter takket være det funktionelle bænksæde.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ SØRGER FOR MERE KOMFORT MED SMARTE FUNKTIONER.

BMW 4-serie Gran Coupés digitale services og køreassistentsystemer giver Dem en lang række nyttige funktioner, der betjenes helt intuitivt. Nedenstående udvalg viser, hvordan de smarte funktioner vil gøre Deres liv lettere.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Kommunikér med Deres BMW ved hjælp af BMW Intelligent Personal Assistant. De kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den forklarer ting om bilen og hjælper Dem med at lære Deres BMW bedre at kende.

BMW Digital Key.

Med BMW Digital Key kan De både af- og oplåse samt starte Deres BMW. De kan give op til fem personer med en kompatibel iPhone tilladelse til at bruge Deres BMW. I den forbindelse kan De bl.a. begrænse tophastigheden – ideelt til personer, der lige har fået kørekort.

BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte iPhones.

My BMW App.

Med My BMW App kan De planlægge Deres næste tur, kontrollere status på Deres BMW, bestille tid til næste serviceeftersyn eller gøre brug af en af de mange fjernstyringsfunktioner – det hele foregår nemt og bekvemt på Deres smartphone.

> Læs mere om My BMW App

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ – MODELLER OG UDSTYR.

Sammenlign highlightene ved BMW 4-serie Gran Coupé som M440i xDrive, 430i M Sport og 420i.

BMW 4-serie Gran Coupé M440i xDrive

BMW Gran Coupé M440i xDrive er sportslig ned til mindste detalje og kendetegnet ved en imponerende performance.
 
 • 6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor
 • Adaptiv M undervogn
 • M Sport differentiale
 • 275 kW/374 hk, 500 Nm, 0-100 km/t på 4,7 sek.

BMW 4-serie Gran Coupé 430i M Sport

BMW 4-serie Gran Coupé 430i M Sport byder på et skærpet design og sportslig køreglæde takket være et udvalg af særligt M udstyr.
 
 • M aerodynamikpakke
 • M sportsundervogn
 • BMW Live Cockpit Professional
 • 180 kW/245 hk, 400 Nm, 0-100 km/t på 6,2 sek.

BMW 4-serie Gran Coupé 420i

BMW 4-serie Gran Coupé 420i byder på ekstravagant design og funktionelle funktioner for mere komfort og sikkerhed.
 
 • Bagagerumsvolumen på 470-1290 liter
 • Stor udelt bagklap
 • Brændstofforbrug: 7,3-6,6 l/100 km, CO2-udledning: 166-150 g/km
 • 135 kW/184 hk, 300 Nm, 0-100 km/t på 7,9 sek.

BMW INDIVIDUAL TIL BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Med det usædvanlige BMW Individual udstyr kan bilens ekspressive karakter fremhæves yderligere. Vælg mellem brillante BMW Individual metallic-lakeringer og markante matlakeringer. I kabinen er de sportslige og elegante omgivelser præget af indtræk i det mest eksklusive 'Merino'-læder. Eksklusive BMW Individual interiørlister skaber individuelle highlights i BMW 4-serie Gran Coupés sportslige og elegante kabine.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj