BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

En sporty coupé kombineret med et elegant firedørs koncept. Resultatet er lovende: mere stil, mere plads, mere dynamik. BMW 4-serie Gran Coupé leverer hvad end de forventer af en køreoplevelse. Så snart De tager plads i cockpittet, vil De ikke være i tvivl om hvordan perfekt udført sporty elegance føles som.

 

FÆNGSLENDE DESIGN.

BMW 4-serie Gran Coupés sportslige DNA er ikke til at overse. Den atletiske profil sætter helt nye designstandarder med en kraftfuld fremtoning båret af den store akselafstand, korte udhæng og en kabinekonstruktion, der er flyttet langt tilbage i karrosseriet, samt dynamiske for- og bagendedesign. Spændende detaljer fremhæver det førerorienterede cockpit og slår kvalitetstonen an i kabinen – i alle modeller og udstyrsvarianter.

REN ÆSTETIK.

BMW 4-serie Gran Coupés dragende design ses ved første blik. Takket være den sportslige stil formår det unikke design at skabe den perfekte syntese af elegance, æstetik og dynamisk flair.

IMPONERENDE DYNAMIK.

BMW 4-serie Gran Coupé lægger aldrig fingre imellem, når det er tid til at levere varen. Dens sporty karakter, præcise styreegenskaber og suveræne kørekomfort baner vejen for begejstrende køreoplevelser – med perfekte køreegenskaber og kvaliteter gennem svingene. Kombineret med den intelligente letvægtskonstruktion er resultatet altid maksimal køredynamik og smidighed i en sporty og elegant firedørs coupé.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os