BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 4-serie Coupé. En sporty køremaskine, der er bygget til at imponere på vejen. Resultatet er imponerende. Mere dynamik, større smidighed og højere komfort. Kompromisløs klar til action med et design og et sæt køreegenskaber, der begge er optimeret til at matche den fantastiske udstråling. Kort sagt en fantastisk sportscoupé, der giver udtrykket køreglæde helt ny mening og tilfredsstiller selv den mest kræsne kunde.

 

EN FRYD FOR ØJET.

Hvis der findes en perfekt form til en sportcoupé, så er designet af BMW 4-serie Coupé den perfekte skabelon. Dens sporty fremtoning har en dynamisk udstråling med et inspirerende samspil mellem flydende styling og konturerede flader. Den unikke blanding af sporty appeal, dynamik og æstetik tilfredsstiller ønsket om en virkelig komplet bil.

REN DYNAMIK.

Fuldblods ydelse og perfekt performance. Med den adaptive M undervogn, det variable sportsstyretøj og 8-trins Steptronic-gearkassen (alle tre dele er ekstraudstyr) sender BMW 4-serie Coupé effektiv køredynamik ned på asfalten. Oplev den grænseløse køredynamik i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTY KØREEGENSKABER.

Mere dynamik ved at trykke på en knap? Det er præcis, hvad De får i BMW 4-serie Coupé med Driving Experience Control. Når De vælger køreprogrammet SPORT eller SPORT+ (udstyrsafhængigt), aktiveres en strammere støddæmperprofil, så bilen reagerer endnu mere direkte. Samtidig reagerer motoren mere spontant. Det giver perfekte forudsætninger for mere smidige køreegenskaber ved dynamisk kørsel. Effekten er særligt tydelig, når programmet kombineres med den adaptive M undervogn (ekstraudstyr), som tilpasser sig Deres kørestil og vejforholdene gennem elektronisk parametrering.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os