BMW 4-SERIE CABRIOLET.

BMW 4-serie Cabriolet: Mærk solen, føl vinden, og nyd den unikke køreglæde. Med sporty smidighed og begejstrende dynamik – ledsaget af et imponerende, aerodynamisk design og stilsikkert udstyr med masser af innovativ funktionalitet. Den ultimative definition på moderne frihed på fire hjul.

 

PERFEKT DESIGN.

Designet af BMW 4-serie Cabriolet er fængslende – både med taget oppe og nede – takket være et unikt miks af sporty detaljer, lækker styling og kraftfuld dynamik. Gør hver eneste kilometer til en selvsikkert udtryk.
 
SPORTY FORENDEDESIGN.

Forenden på BMW 4-serie Cabriolet emmer af den innovative sportslige kvalitet, som hele bilen udstråler; Skarptskårne diodeforlygter indrammer BMW dobbeltnyren og skaber et kraftfuldt og dynamisk look. Dynamikken rundes perfekt af med store luftindtag og integrerede LED-tågeforlygter.

INTENS PERFORMANCE.

BMW 4-serie Cabriolet forener imponerende dynamik og knivskarpe køreegenskaber til en unik oplevelse af køreglæde. Bilens perfekte køreegenskaber gennem svingene og i krævende situationer lader Dem aldrig i stikken. Oplev den imponerende syntese af intens performance og sporty dynamik.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os