BMW 225xe PLUG-IN HYBRID.

Præcis som livet i storbyen. BMW 225xe iPerformance Active Tourer er fyldt med energi. Den accelererer hverdagen og dine ideer fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder. Ren køreglæde, som du kan nyde på både korte og lange ture. Præcis som du forventer det af en BMW.

 

LØFTER STANDARDEN HØJERE END BYENS SKYLINE.

Effektiviteten når nye højder: Et af kendetegnene for plug-in-hybridmodellen er det ekstremt effektive motorkoncept. Det omfatter kort fortalt en forbrændingsmotor forrest i bilen og en elmotor på bagakslen. Afhængigt af kørselsforholdene og højspændingsbatteriets ladeniveau kan begge motorer drive plug-in-hybriden hver for sig eller ved fælles kraft. Når bilen drives af forbrændingsmotoren alene, sendes kræfterne til hjulene på forakslen. Elmotoren sender derimod sine kræfter til hjulene på bagakslen. BMW 225xe iPerformance Active Tourer kan således forvandle sig til en BMW med xDrive, hvis behovet opstår.

"Ud over den fantastiske effektivitet og de mange praktiske detaljer, som man hurtigt lærer at sætte pris på i hverdagen, så opfylder BMW eDrive også den høje standard for kvalitet og køredynamik, der er typisk for mærket BMW."

Stefan Juraschek, chef for elektriske drivlinjer hos BMW Group.

 

FORMER LIVET I BYEN. BÆREDYGTIGT.

 

Herkomsten mærkes med det samme. Det samme gør kilden til fremdrift, der desuden kan identificeres ved første blik. De karakteristiske blå ribber i dobbeltnyren og navkapslerne på BMW 225xe iPerformance Active Tourer vidner om den innovative og kraftfulde motorteknologi. Takket være den store dobbeltnyre og de store luftindtag i frontpartiet er designet på BMW 225xe iPerformance Active Tourer mere sporty og dynamisk. Klassisk BMW, men med en unik forskel.

Fyldt med energi: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinerer gennemprøvet fleksibilitet og imponerende brændstoføkonomi med den klassiske BMW køredynamik. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 41 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul lokal udledning og så godt som helt lydløst. Perfekt til turene gennem byen!

Fuld af energi, også i kabinedesignet. BMW 225xe iPerformance Active Tourer formidler en helt særlig form for køreglæde. Ikke mindst takket være den høje siddeposition, som giver alle passagerer et fantastisk udsyn. Tag plads, og oplev verden på en ny måde.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj