BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Få mere ud af livet i byen med BMW 2-serie Gran Tourer. Den tilbyder meget og rummer endnu mere. Det er en stor fordel, ikke mindst i byen. Hektisk storbyliv mestres med stort overskud, ungdommelig stil og masser af ren køreglæde. Og altid med sportslige undertoner takket være de kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer med 3 eller 4 cylindre. Det er ren køreglæde, der varer ved også uden for bygrænsen.

 

PERFEKT TILRETTELAGT.

Uanset om I er syv personer på dagsudflugt, eller hele familien tager på sommerferie med både hund og bagage, så er BMW 2-serie Gran Tourer den perfekte ledsager på alle ferieeventyr.

Med sine mange praktiske opbevaringsløsninger og det variable bagsæde leverer denne model fornem funktionalitet fra forrest til bagest og intet mindre end 1.905 l bagageplads at boltre sig på.

Børnefamilierne vil især sætte pris på muligheden for en tredje sæderække, som sender antallet af siddepladser op på syv. BMW 2-serie Gran Tourer – plads til livet.

Gennem byen, ud på landet, via motorvejen – i BMW 2-serie Gran Tourer forvandles hver eneste tur til den bedste nogensinde. Det skyldes ikke mindst de omdrejningsvillige og ekstremt effektive benzin- og dieselmotorer, men også den store akselafstand og de korte udhæng, der gør bilen både letkørt og smidig.

Sammen sikrer Driving Experience Control, den adaptive undervogn og de mange aerodynamiske komponenter præcise og dynamiske køreegenskaber, som gør rejsen til selve målet for turen.

BYENS OMDREJNINGSPUNKT.

En rigtig kosmopolit: BMW 2-serie Gran Tourer – dynamisk og selvsikker, praktisk og moderne. Vejene forvandles til brede boulevarder, som mestres i sporty stil. Effekten opnås med et karismatisk frontparti, der domineres af den store dobbeltnyre og brede luftindtag, en stor akselafstand og korte udhæng. De store døre og den høje taglinje vidner om fornem plads og suveræn komfort. Det er en bil med afslappet autoritet, som hurtigt får alle blikke rettet mod sig.

"Køreglæde i et helt nyt format!"

Dr. Ian Robertson, BMW Group-ambassadør for UK og forhenværende bestyrelsesmedlem hos BMW AG.

PRISEKSEMPEL.

BMW 218i eller 218d Gran Tourer.

Hverdagens opgaver, kan nu udføres med større komfort, fleksibilitet og sikkerhed end tidligere oplevet. Men vores Gran Tourer kampagnemodeller, får De en bil spækket med udstyr, til en yderst attraktiv pris.

Udvalgt udstyr på disse to modeller:

 • Metallak
 • Automatgear
 • 3. sæderække
 • Driving Assitant Plus
  • Active Cruise Control
  • Steering and Lane control assistant
  • Crossing-traffic warning front
  • Wrong-way warning
 • Sportslæderrat
 • Navigation
 • Vinterhjul
 • Service Inclusive 3/40
  og meget mere.

BMW 218i Gran Tourer Connected fra kr. 401.290
BMW 218d Gran Tourer Connected fra kr. 440.618

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj