BMW 2-SERIE COUPÉ.

BMW 2-serie Coupé er essensen af individuel køreglæde og skaber sin helt egen klasse. Med det revolutionerende sporty design synes bilen altid at være i bevægelse. Bilens ekstreme dynamik og ivrige baghjulstræk skaber sammen med den fornemme kabinekomfort de perfekte rammer om kompromisløse køreoplevelser. De mærker det, så snart De tager plads bag rattet. Der er ingen vej tilbage.

SPEKTAKULÆR FRA ALLE SIDER.

BMW 2-serie Coupés ekstraordinære designsprog sætter nye standarder – lige fra de unikke kompakte proportioner og den elegante forende med BMW dobbeltnyre i nyt design til den sportslige bagende med fokus på bilens brede sporvidde. Taglinjens svungne profil understreger bilens dynamiske kvaliteter og det høje sportslige ambitionsniveau.

Mere dynamisk, mere flydende, mere karakteristisk. Hver eneste detalje på BMW 2-serie Coupé spiller præcist op til karrosseriets iøjnefaldende linjer og strukturerede overflader. Karakterfuld elegance, frihed og styrke. Den progressive stil fortsættes i den eksklusive kabine, hvor det nye betjeningskoncept med intuitivt anbragte funktionselementer sikrer, at du kan koncentrere dig 100 procent om køreglæden i det sporty kabinemiljø.

"Kabinen i BMW 2-serie Coupé har nu et langt mere rent udtryk. Her går køligt overblik og fyrigt temperament hånd i hånd."

Oliver Heilmer, Chef for Interior Design.

EN VINDER PÅ DEN KORTE OG DEN LANGE BANE.

Hvert sving er et eventyr, hvert svar et klart statement. Det sportslige baghjulstræk, optimeret aerodynamik og den præcist konfigurerede undervogn sender de imponerende kræfter fra BMW 2-serie Coupé direkte ned på asfalten. Launch Control-funktionen i den 8-trins Steptronic-sportsgearkasse udnytter bilens maksimale drejningsmoment perfekt og fascinerer med grænsesøgende køreglæde. Det variable sportsstyretøj gør den dynamiske køreoplevelse perfekt med ekstremt præcise styreegenskaber.

Moderne BMW TwinPower Turbo-motorer giver BMW 2-serie Coupé afgørende fordele i klassen. Spontan respons, enormt ydelsespotentiale og imponerende effektivitet selv ved høje omdrejninger skaber perfekte rammer om begejstrende køreoplevelser. Med unik dynamik og suveræn kørekomfort.

BMW 2-serie Coupé inspirerer med førsteklasses forbindelser og intelligent mobilitetsteknologi. Innovative BMW ConnectedDrive-teknologier sørger for, at De kan anvende relevante tjenester, nyttige apps og perfekt underholdning på farten.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj