BMW 2-SERIE CABRIOLET.

Look: Fascinerende skønhed. Feel: Grænseløs frihed. BMW 2-serie Cabriolet er en magtdemonstration af sporty frihed og elegance. Kombinationen af dynamisk design, stærke motorer og eksklusivt udstyr i den nydesignede kabine åbner nye horisonter af grænseløs køreglæde. Klassens sportsligste cabriolet viser med stort overskud, hvor spændende uafhængighed kan være.

 

FRIHED I NYE RAMMER.

Det første indtryk? En uimodståelig symbiose af styrke og tiltrækningskraft. De kompakte, sportslige proportioner, det helstøbte frontparti med nydesignet dobbeltnyre og det elegante tag giver BMW 2-serie Cabriolet et kraftfuldt udtryk og perfekte former. Bagendens design fremhæver bilens bredde og stråler med et helt nyt LED-lygtedesign, samtidig med at der signaleres stort kraftoverskud.

BMW 2-serie Cabriolets unikke designsprog udstråler en lethed og en elegance, som står mål med bilens mange kræfter. Med kalechen foldet ned sætter det helstøbte forendedesign og de sporty skulderlinjer et æstetisk udråbstegn. Med kalechen foldet op venter der fascinerende køreoplevelser – det elegante kabinedesign inspirerer med dynamisk design, kvalitetsudstyr og en markant forbedret lydkomfort.

"BMW 2-serie Cabriolets sporty karakter skaber en mere iøjnefaldende, nærværende stil."

Oliver Heilmer, chef for Interior Design.

GRÆNSELØS DYNAMISK.

Dynamik i topform: Fascinationen ved at køre uden tag når nye højder i BMW 2-serie Cabriolet. Stærke drivlinjeteknologier, perfekt vægtfordeling på akslerne og imponerende effektivitet baner vejen for kompromisløst sporty køreoplevelser under åben himmel.

I BMW 2-serie Cabriolet nyder De friheden af at være i forbindelse med Deres venner og hele verden, uanset hvor De er, og hvornår De er på farten. Og friheden af at nå Deres rejsemål i sikker og afslappet stil. BMW ConnectedDrive giver Dem adgang til digitale tjenester, praktiske app's og assistentsystemer, som øger både komforten, underholdningen og sikkerheden.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os