BMW 1-SERIE 5-DØRS.

Dynamisk udenpå. Eksklusiv indeni. Det spændende design emmer af sporty flair, kraftfuld dynamik og ren køreglæde. Med sine progressive former, sit atletiske designsprog og tårnhøj materialekvalitet udgør BMW 1-serie det perfekte match til livsstilen i storbyen. Et ægte blikfang, der sætter drømmene i gang.

 

DRØMMESKABER.

Ren køreglæde på langsiden. Adrenalinsus i hver eneste kurve. Det direkte styretøj, der er kendetegnende for BMW, den præcist afstemte undervogn og den perfekte vægtfordeling på akslerne skaber forudsætningerne for smidig køredynamik. Og med den 6-cylindrede turbobenzinmotor under den lange motorhjelm byder BMW 1-serie på et hidtil uset niveau af køredynamik i kompaktklassen. Sportslig til fingerspidserne.

De kan ligeledes opleve tilslutningsmuligheder som aldrig før: Med et imponerende brugervenligt betjeningskoncept, intelligente assistentsystemer og et udvalg af digitale tjenester, der er helt unikt for denne klasse, og som sikrer en helt ny dimension af køreglæde. Her får De blandt andet en app, som forbinder bilen med din smartphone, hvilket giver Dem helt nye muligheder for aftalestyring og ruteplanlægning, forretningskommunikation og underholdning.

"Nye lakeringer, nye indtræk og flere indretningsmuligheder bevarer bilens karakter, samtidig med at kunderne får flere valgmuligheder."

Martina Starke, chef for Colour and Material Design.

KØREMASKINE.

Ekstremt sporty. Begejstrende økonomisk. De turbodrevne højomdrejningsmotorer udvikler imponerende momentværdier, som sikrer, at BMW 1-serie kan levere begejstrende og utroligt dynamiske køreoplevelser.

Ikke mindst i kombinationen med den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj, som begge er ekstraudstyr. Hvad enten De er på vej gennem byen eller tværs gennem landet på motorvejen, så er BMW 1-serie altid en økonomisk rejseledsager.

I køreprogrammet ECO PRO er brændstofforbruget imponerende lavt, så De kan slappe helt af, når du en sjælden gang må lægge vejen forbi tankstationen.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os