THE 1.

Den nye BMW 1-serie er kommet for at tiltrække sig al opmærksomheden. Med sit fantastiske design og progressive formsprog hæver den sig nemlig fra gennemsnittet ved første øjekast.

Kabinen, der er moderne, eksklusiv og indbydende, vækker begejstring. Effektive motorer, forhjulstrækket, der fås til den ny BMW 1-serie som noget nyt og de mest moderne undervognsteknologier garanterer for køreoplevelser fuld af dynamik og manøvredygtighed, mens innovative teknologier og køreassistentsystemer sørger for, at du altid kommer sikkert og komfortabelt frem til din destination.

SELVBEVIDST OVER HELE LINJEN.

BMW 1-seriens sportslige eksteriør- og interiør-design.

Suverænitet, som man bemærker ved første øjekast: Den ny BMW 1-series design gør et stærkt indtryk både indvendigt og udvendigt. Det starter med den dynamiske front med stor dobbeltnyre og bred forkofanger. Skarpt optegnede linjer løber parallelt med den flydende taglinje frem til den karakteristiske bagende. At BMW 1-serie er i en klasse for sig, vil man også straks lægge mærke til i kabinen: Der venter passagererne rummelige og indbydende omgivelser med wellnessfaktor. Det moderne cockpit er præget af ergonomisk optimeret udstyr, store digitale displays (ekstraudstyr) og en konsekvent farveorientering.
"Den nye BMW 1-serie er ung, cool og urban. Kompakte proportioner, en flydende taglinje og markante, dynamiske linjer sender et signal om manøvredygtighed og køreglæde fra første øjekast. Kabinen er moderne med klare strukturer og giver passagererne mere plads end nogensinde før."
 

Domagoj Dukec, designchef hos BMW

DESIGN.

Eksklusivt udstyr udvendigt og indvendigt på BMW 1-serie.

Oplev de sportslige designmuligheder til den nye BMW 1-serie. Med det eksklusive udstyr til eksteriøret og interiøret former du bilen helt efter din egen smag og dine personlige behov.

Dobbeltnyre.

Den karakteristiske dobbeltnyre udføres som forbundet element og er udstyret med nyreramme i forkromet højglans og køleribber i sort højglans. Den fremhæver som et centralt visuelt highlight frontens markante karakter og æstetik.

LED-forlygter.

Lige fra LED-forlygtens kørelys til nær- og fjernlyset er alle funktioner udført i holdbar og energibesparende LED-teknologi. De sportslige flade forlygter med fantastisk dagslyslignende lys giver øget sikkerhed om natten og i dårligt vejr.

Sidespejle i sort.

SIdespejlene er lakeret i sort højglans i stedet for karrosserifarven. Optisk fremhæver de bilens sportlighed, og de understreger effektivt bilens individuelle fremtoning.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os