THE 3.

Den nye BMW 3-serie Touring kombinerer innovation, funktionalitet og sportslig dynamik til perfektion. Som en ægte atlet blandt allroundmodellerne vækker den begejstring med sine højeffektive BMW TwinPower Turbo-motorer, perfekt afstemte undervognskomponenter og avancerede assistentsystemer med en køredynamik, der ikke fås bedre i dette segment. Disse suveræne egenskaber kommer til udtryk, selv når bilen holder stille. Med innovative løsninger til kabinen og den intelligente, digitale BMW Personal Assistant kan den løse mange opgaver for Dem, hvis De ønsker det – så De får tid til det, der virkelig betyder noget her i livet.

INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 3-SERIE TOURING.

Lige meget om det er en familieferie, en weekendtur eller en indkøbstur – med BMW 3-serie Touring er der garanti for masser af komfort. En lang række innovative opbevarings- og fralægningsmuligheder i kabinen og bagagerummet giver nemlig plads til alt det, som du gerne vil have med. Hvis der skal være plads til omfangsrig bagage, kan bagsædet lægges ned helt automatisk ved at trykke på en knap, så bagagerumspladsen bliver tre gange så stor i løbet af få sekunder. Også tunge bagagestykker kan opbevares sikkert på bagagerumsbunden takket være de innovative antiskrid-skinner, der automatisk hæves og fastholder bagagen, når bilen begynder at køre. Og takket være den innovative komfortadgang kan bagklappen åbnes og lukkes, uden at du behøver røre ved den – du skal blot bevæge foden under bageste kofanger. Disse og mange andre udstyr gør BMW 3-serie Touring til det mest sportslige pladsvidunder i sin klasse.
Mange anser BMW 3-serien for at være BMW’en over alle BMW’er. Med den syvende generation af BMW 3-serien begynder der et nyt kapitel i BMW's designsprog. De klare former og poetiske flader giver den "medfødte" dynamik et moderne udtryk. Den nye BMW 3-serie repræsenterer en modig nyfortolkning af kendte designtemaer.
 

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design

ASSISTENTSYSTEMER I BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring har en klar målsætning om at få Dem sikkert frem til Deres destinationer – og om at give Dem sportslige køreoplevelser. Desuden giver Driving Assistant Professional og Parking Assistants intelligente køreassistentsystemer allerede mulighed for delvist automatiseret kørsel. Ud over den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion inkl. afstands-, fodgænger- og cyklistalarm med bremseaktivering kan De f.eks. også få hjælp af styre- og vognbaneassistenten ved hastigheder op til 210 km/t. Parkeringsassistenten, der selv kan køre ind på og ud fra parkeringspladser, og den automatiske bakassistent baner ligeledes vejen frem mod autonom kørsel. For optimal komfort og maksimal sikkerhed – i alle køresituationer.
 
 

Allerede i front, inden det går løs: BMW 3-serie Touring ligger nummer et i sin klasse, når det kommer til performance og køredynamik. Det sørger kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer for med maksimal køreglæde allerede i det lave omdrejningsområde takket være deres hurtige reaktionsevne. De har altid mulighed for at vælge, hvor sportsligt det må være: Med Driving Experience Control kan den adaptive M undervogn og Steptronic-sportsgearkassen indstilles individuelt fra en komfortabel, glidende kørestil til en udpræget sportslig kørestil. I baggrunden sørger M sportsdifferentialet (ekstraudstyr) sammen med det variable sportsstyretøj for optimale manøvreringsegenskaber og meget smidige køreegenskaber.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os