THE KRANE.

EN HELT UNIK OPLEVELSE - FRA KULKRAN TIL LUKSUS.

THE KRANE er en fortryllende, multi-sensorisk oplevelse. Indvendigt proppet til bristepunktet med eksklusivt dansk design i ”kulsort”. En hyldest til sin fortid som en kulkran.

Udsigten.

Udenfor er havet, himlen, havnen og panoramaudsigt over København. Et opfindsomt og sammenhængende koncept, der danner rammen om en hule for to.

Historien bag.

THE KRANE er en æstetisk oase midt i et industrilandskab på kanten af ​​Nordhavn, en af ​​de sidste havne under renovering i Danmarks hovedstad. Spydspids er den visionære ejer Klaus Kastbjerg og arkitekt/mesterbygger Mads Møller fra Arcgency. Konceptet er bygget på sin mørke fortid som en kran til lastning af kul, hvorfor farveskemaet overalt er sort.

En unik oplevelse.

Når De betræder THE KRANE opleves den beroligende følelse af sindsro i modtagelsesområdet med parkering og ladeboks til den medfølgende bæredygtige BMW i3 THE KRANE EDITION. BMW i3 THE KRANE EDITION følger med og kan frit benyttes af gæsterne i lejeperioden. Et mødelokale kaldet glasboksen findes på 1. sal såvel som en spa og sauna. Hotellejligheden på toppen kaldet THE KRANE ROOM med en lounge og terrasse fuldender THE KRANE, som fuldgod erstatning for en traditionel herskabslejlighed.

BMW i Jan Nygaard AS er del af partnerne i THE KRANE foruden andre store danske designbrands som B&O, Vola, Dinesen, Kvadrat m.fl.

Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os

Glostrup

Erhvervsvej 1

2600 Glostrup

Kontakt os

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Kontakt os

Ishøj

Baldersbækvej 13

2635 Ishøj

Kontakt os

Jan Nygaard AS på Sociale Netværk​

​      

© Jan Nygaard AS​